-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viliojimo ekspertas Eidminas Zaksas pristato antrąją knygą – „Viliotojo dienoraštis“

Patarimus portale Žmonės.lt vyrams dalijęs ir knygos „Suviliok moterį“ autorius Eidminas Zaksas pristato antrąją knygą „Viliotojo dienoraštis“. E.Zaksas tikisi, kad knyga pasieks tikslą – paskatins vyrus imtis veiksmų ir suvilioti savo svajonių moterį.
Eidminas Zaksas
Eidminas Zaksas / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Ekspertas

Kaip kilo mintis parašyti antrą knygą?

Idėja atsirado iš poreikio. Iš pirmosios knygos skaitytojų dažnai išgirsdavau, kad jiems labai patiko ten buvusios istorijos. Pirmojoje knygoje stengiausi koncentruotis į technikas, metodus, nes mano nuomone, tai yra vertingiausia. Bet supratau, kad labiausiai žmones veikia istorijos. Taigi nutariau išleisti knygą, kurioje būtų sudėtos pačios įdomiausios ir vertingiausios istorijos iš viliotojo gyvenimo.

Tai sakai, kad šios knygos autorius esi ne tu?

Aš esu šios knygos leidėjas. Dėl suprantamų priežasčių, autorius prisistatyti nepanoro.

Ar buvo didelis susidomėjimas pirma knyga?

Na, kol kas knygos „Suviliok moterį“ pardavimų negaliu lyginti su „50 pilkų atspalvių“. Knyga brangi, bet susidomėjimas tikrai yra ir kuo toliau, tuo jis didesnis. Visiems vyrams tai labai aktuali tema. Kaip tik neseniai vienas skaitytojas savo atsiliepime parašė, jog mano, kad šią knygą reikėtų įtraukti į vidurinio ugdymo programą. Idėja gera, bet kol kas nesu nusiteikęs kovoti su švietimo skyriumi. Verčiau šias žinias palikime tiems, kas iš tiesų yra pasiryžę imtis veiksmų ir susikurti gražų gyvenimą.

Ar vyrai atakavo tave klausimais, ar pačiam pasirodė, kad prikaupei jau daug patirties?

Iš knygos skaitytojų daug klausimų nebuvo, bet jau kelis mėnesius teikiu nemokamas asmenines konsultacijas http://ask.fm/Eidminas portale. Klausimų sulaukiu daugiau, nei turiu galimybių atsakyti. Taigi tenka atsirinkti. Stengiuosi padėti tiems, kuriems, mano nuomone, pagalbos reikia labiausiai. Beje, ko gero, daugiau klausimų sulaukiu iš merginų.

Kuo pirma knyga skiriasi nuo antrosios?

Pirmoji yra tarsi vadovėlis, joje yra visi metodai, technikos ir pokalbio idėjos, kurių reikia, kad vyras išmoktų suvilioti savo svajonių merginą. Antroji knyga tai tarsi grožinės literatūros tomas. Joje šiek tiek svarstoma apie viliojimo principus, metodus, bet didžioji turinio dalis – istorijos. Pirmosios knygos tikslas – išmokyti, antrosios – įkvėpti imtis veiksmų.

Iš kur įkvėpimas ateina kurti tokias knygas?

Kiek žinau, autoriaus įkvėpimas – moterys.

Kodėl antroji knyga pavadinta būtent taip?

Antroji knyga vadinasi „Viliotojo dienoraštis“. Dėl labai paprastos priežasties – tai viliotojo dienoraštis. Su datomis, vardais, pikantiškais įvykiais.

Kokių atsiliepimų sulaukei išleidęs pirmą knygą? Gavai atsiliepimų, kad ji kam nors padėjo?

Paradoksalu, bet vienas skaitytojas parašė, kad perskaitęs knygą išsiskyrė su savo mergina, suprato, kad ji nė iš tolo neatitinka jo svajonių moters idealo. Džiugu, vadinasi, jie abu verti kitokių partnerių.

Kitas skaitytojas parašė, kad knyga jam padėjo suprasti kelias esmines klaidas ir dėl to jis susitaikė su savo mergina, su kuria buvo draugavęs 3 metus. Man tai dar didesnis įvertinimas, nei tai, jei vyras susirastų naują merginą. Tai reiškia, kad mano knygoje mokoma daugiau, nei tik kaip suvilioti. Joje mokoma, kaip iš tiesų būti tikrai patraukliu vyru.

Kokie kiti tavo planai?

Rugsėjį startuos seminarų ciklas vyrams. Na, o po to vėl susitelksiu į kūrybą. Apie ką bus naujasis produktas, kol kas tegul lieka paslaptyje. Atskleisiu tik tiek, kad jis gerokai skirsis nuo prieš tai buvusių, bus įdomu.

Pabaigai, kadangi knygos autorius prisistatyti nepanoro, tai viešo pristatymo nebus. Knygos prekyba prasidės birželio 20 dieną, 9 valandą, www.suviliokmoteri.lt svetainėje.

Asmeninio albumo nuotr./Eidmino Zakso knygos „Viliotojo dienoraštis“ viršelis
Asmeninio albumo nuotr./Eidmino Zakso knygos „Viliotojo dienoraštis“ viršelis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius