Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilius Tarasovas po traumos krepšinio aikštelėje atsidūrė ligoninėje: „Karantinas tęsiasi“

Atlikėjas Vilius Tarasovas atsidūrė ligoninėje – jam trūko Achilo sausgyslė. Belaukdamas operacijos vyras atrado porą minučių atsakyti į 15min klausimus apie savo savijautą ir traumos sujauktus vasaros planus.
Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas
Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas / Aleksandro Broko, asmeninio albumo nuotr.

Kaip 15min patvirtino V.Tarasovas, kojos trauma jam įvyko birželio 9 dieną bežaidžiant krepšinį. „Gal neįšilęs buvau, gal nualinta koja buvo. Bėgau, kritau, trenkiau į Achilą ir viskas... Aišku, džiaugiuosi, kad bent jau nėra deformacijos“, – sakė vyras. Iškart po sužeidimo Vilių į ligoninę nuvežusi žmona Violeta.

Pokalbio su 15min metu pats atlikėjas jau gulėjo ligoninės lovoje, ten jam buvo pastatyta lašelinė. „Dabar laukiu operacijos“, – užsiminė jis.

Asmeninio albumo nuotr./Vilius Tarasovas
Asmeninio albumo nuotr./Vilius Tarasovas

Paklaustas, kiek laiko teks po jos gydytis, vyras neslėpė, jog vien reabilitacijai reikės skirti šešias savaites, o vėliau teks pereiti prie langetės nešiojimo. „Bus liūdnoka, karantinas ir toliau tęsiasi...“ – nuogąstavo jis.

Visgi muzikinių planų Vilius atšaukti neketina: „Ne vienas vokalistas nuspręsdavo koncertuoti su traumomis. AC/DC vokalistas visą turą yra apvažiavęs su gipsu ir Marijonas yra lipęs su gipsu į sceną. Kas tik nėra lipęs. O mūsų pasirodymai nėra tokie, kad truktų visą koncertą.“

Kaip juokavo muzikantas, jeigu vis dėlto pasirodytų sudėtinga koncertuoti, žmona Violeta puikiai galėtų atlaikyti jųdviejų programą. Tačiau kol kas V.Tarasovas planuoja griebtis aukštos kėdės ir pasirodyti sėdėdamas.

Ievos Batkevičiūtės nuotr./Violeta ir Vilius Tarasovai
Ievos Batkevičiūtės nuotr./Violeta ir Vilius Tarasovai

„Pamatysime, ar bus sudėtinga“, – sakė jis. Labiau Viliui gaila dėl šiek tiek sugadintos vasaros. Kaip 15min teigė jis, būtent dėl šios dalies yra labiausiai liūdna, ypač kai orai nenumaldomai gerėja.

„Norėjau ir su vaikais dviračiais važinėtis, nuvykti prie jūros...“ – vardijo pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius