Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje svečiams duris atvėrė nauja gastronominė erdvė: vaišėmis mėgavosi būrys įžymybių

Pirmadienio vakarą vilniečiai ir miesto svečiai mėgavosi gurmaniška pažintimi su nauja gastronomine erdve. Po septynis mėnesius trukusios rekonstrukcijos ji svečiams atvėrė duris nauju pavadinimu.
„Food Hall“ atidarymo svečiai
„Food Hall“ atidarymo svečiai / Organizatorių nuotr.

Trečiadienio vakare G9 netrūko kviestinių svečių, tarp kurių – tinklaraštininkė, restoranų konsultantė Urtė Mikelevičiūtė, verslininkas Benediktas Gylys, socialinių tinklų įžymybė Naglis Bierancas, dainininkė Anžela Adomovič ir Žygimantas Gečas, dizaineris Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė, Simona Burbaitė, Simona Starkutė, Saugirdas Vaitulionis ir daugelis kitų.

Naujos gastronominės erdvės atidarymo akimirkos – galerijoje:

Naujoje gastronominėje erdvėje „Food Hall“ svečiai buvo vaišinami mini burgeriais su 9 dienas brandinta jautiena (pastrami), širdelės formos vafliais, vegetariškais ir veganiškais užkandžiais bei kitais specialiai atidarymui paruoštais patiekalais. Lankytojams buvo pasiūlyta ir speciali kavos kokteilių degustacija.

Organizatorių nuotr./„Food Hall“ atidarymo akimirka
Organizatorių nuotr./„Food Hall“ atidarymo akimirka

Restorano interjeras sukurtas steampunk stiliumi – bazalto lavos grindys, vario vamzdžio šviestuvai, atitvėrimai tarp minkštasuolių iš betono ir surūdijusios armatūros, odininko rankų darbo kėdės.

Steampunk stilistika pasirinkta naudojant priešpriešos metodiką. Prekybos centras yra nuosaikus ir ramus, o „Food Hall“ – visai kitas pasaulis, kur daug detalių, mazgų, šviesos, muzikos. Tikimės, kad ši gastronominė erdvė taps nauju miesto traukos centru“, – sako architektų biuro „Performa“ architektas Valerijus Starkovskis.

Gastronominės erdvės interjerą jis kūrė kartu su architektais Gediminu Tiškumi, Haroldu Grigucevičiumi, o 3D vizualizacijas ruošė Andžej Šostak.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius