Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Tarasovienė apie pirmąsias skyrybas: „Vilius tapo tikru tėvu mano dukrai“

Viešumoje įsižiebusi Violetos ir Viliaus meilės istorija nesiklostė idealiai. Violeta Tarasovienė šiandien pripažįsta – ne viskas jos gyvenime buvo rožėmis klota. Kad suprastų, kokie iš tiesų turi būti santykiai, jai reikėjo išgyventi daug sunkumų.
Violeta Tarasovienė
Violeta Tarasovienė / Video kadras

„Išsiskyriau, kai man buvo vos 25-eri. Mūsų šeimos tragedija vyko giminėje. Visi viską žinojo – broliai, sesės, mamos, tėčiai“, – laidoje „Kitu kampu“ pasakojo dainininkė.

Violeta Tarasovienė tikina, kad po skyrybų likti vienai su dukryte jai buvo itin sunku. Kur eiti, kaip išlaikyti šeimą, kaip patikėti žmonėmis iš naujo – tokie klausimai sukosi dainininkės galvoje.

Anot pašnekovės, praėjus daugeliui metų po nesėkmingos santuokos patikėti meile iš naujo buvo tikrai nelengva. Vis dėlto, sutikusi Vilių Tarasovą, garsi moteris jautė, kad tai yra vyras, kuris atvira širdimi gali priimti ne tik ją, bet ir jos dukrą.

„Mano dukra Elinga Vilių laiko tėčiu. Manau, kad viskas susiklostė gerai. Elinga yra Tarasovaitė. Ji nešioja Viliaus pavardę. Kaip reaguoja mano pirmasis vyras į tai, aš nežinau, jo absoliučiai nėra mūsų gyvenime“, – laidoje sakė Violeta Tarasovienė.

Laidoje „Kitu kampu“ dainininkė pasidalino savo mintimis apie santuoką ir pripažino, kad iš pažiūros tobuluose jų su vyru santykiuose taip pat įvyksta kivirčų.

Visą pokalbį su Violeta išvysite antradienį, 20.30 val. per LNK.

TAIP PAT SKAITYKITE: Raudonu kilimu pirmą kartą žengė visa Tarasovų šeima: abi dukros ir vyresnėlės draugas

TAIP PAT SKAITYKITE: 43-iąjį gimtadienį švenčianti Violeta Tarasovienė su Viliumi ruošia didelę klaipėdietišką šventę

Luko Balandžio / 15min nuotr./Violeta ir Vilius Tarasovai su dukromis Gabriele ir Elinga bei jos širdies draugu Pauliumi Girčiu
Luko Balandžio / 15min nuotr./Violeta ir Vilius Tarasovai su dukromis Gabriele ir Elinga bei jos širdies draugu Pauliumi Girčiu

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilius ir Violeta Tarasovai su gimine aplankė 13 Italijos miestų: „Tai – viena gražiausių kelionių“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius