-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virš 20 tatuiruočių turintis L.Salasevičius sustoti neketina: „Darysiuosi tol, kol baigsis oda“

Pastaruoju metu Liutauras Salasevičius išties stebina įvaizdžio pokyčiais – pasirodęs tai viename, tai kitame renginyje, jis nuolatos pristato vis po naują savo įvaizdį. Tačiau viena detalė dizainerio stiliuje jau kurį laiką nesikeičia – tatuiruotės lieka vienu pagrindinių ir svarbiausių L.Salasevičiaus stiliaus atributų.
Liutauras Salasevičius ir jo naujoji tatuiruotė ant kaklo
Liutauras Salasevičius ir jo naujoji tatuiruotė ant kaklo / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Niekas negalėtų paneigti, kad L.Salasevičiaus stilius įspūdingas – vyras kiekvieną kartą išsiskiria vis kitokiu ekstravagantišku įvaizdžiu. Dizainerį būtų galima tituluoti viena ryškiausių lietuviškosios vyrų mados ikona.

Vienas iš pavyzdžių – Juozo Statkevičiaus madų šou Liutauras išsiskyrė ir savo išvaizda, ir apranga – juodą spalvą dievinantis dizaineris, vakarui pasirinko pilkos ir šviesiai rudos spalvos drabužius.

„Šis mano įvaizdis – gerąja prasme ėjimo iš proto era. Labai norėjau pats save sudrebinti, prisidariau tokių dalykų, kurių niekada gyvenime nedariau. Atsisakydamas įprastų spalvų į savo stilių norėjau įnešti linksmumo“, – 15min įvaizdžio virsmą komentavo L.Salasevičius.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Juozo Statkevičiaus madų šou svečiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Juozo Statkevičiaus madų šou svečiai

Neeilinį stilių L.Salasevičius demonstravo ir savo mados namų vakarėlyje. Ten jis pasirodė su violetinės spalvos kostiumu, neslėpė ir tatuiruočių. Tą kartą ir šviesūs dizainerio plaukai turėjo purpurinį atspalvį.

Vis dėlto jau kurį laiką visas aplinkinių dėmesys skiriamas ne šukuosenų ar aprangos detalėms pokyčiams, o vis atsirandantiems naujiems kūno piešiniams.

Ne viena tatuiruotė puošia dizainerio rankas, nors pats sako, kad bendras vaizdas dar nėra baigtas. Iki šiol turėjęs jau keturias piešimo sesijas, jis pavasarį planuoja naujus kūrinius. Kaip pats juokauja, ateityje neliks nenuspalvinto odos lopinėlio.

Tiesa, atsiradusi aistra tatuiruotėms reikalauja ne tik laiko, bet ir valios resursų. Viena tatuiruočių ant rankų piešimo sesija trunka apie septynias valandas. Liutauras jas daro kas dvi, tris savaites.

Piešimas ant rankų, pasak Liutauro, ypač skausmingas: „Kuo toliau, tuo skaudžiau, bet noras nugali baimę, o rezultatas paskatina ir vėl sugrįžti.“

Liutauro Salasevičiaus tatuiruotės:

2019-uosius dizaineris taip pat pradėjo dar viena nemažai žmonių nustebinusia tatuiruote – ant kaklo ir peties išsitatuiravo voratinklį, kurio centre – didžiulis voras.

„Apturėjau egzorcizmo seansą“, – socialiniame tinkle prie naujosios tatuiruotės nuotraukos pokštavo L.Salasevičius.

Tačiau čia sustoti jis neketina ir sako: „Dar turiu daug laisvo kūno, nežinau, kas šaus į galvą. Gali būti, kad vieną dieną baigsis oda – tada nereikės pirkti rūbų.“

„Facebook“ nuotr./Naujausia Liutauro Salasevičiaus tatuiruotė
„Facebook“ nuotr./Naujausia Liutauro Salasevičiaus tatuiruotė

Didesnio visuomenės dėmesio dėl pasikeitusio savo įvaizdžio Liutauras šiuo metu tikina nejaučiantis, o komentarų – neskaitantis. Daugiausia atgarsių vasaros pradžioje buvo sulaukusi dizainerio tatuiruotė ant veido.

„Maniau, kad reakcijų dėl tatuiruočių sulauksiu daugiau. Bet darbe iš klienčių jokių nusistebėjimų nesulaukiu, visiems atrodo, kad jos ant veido buvo visą laiką. Man jos tinka, patinka ir dėl kitų nuomonės aš nesuku sau galvos. Tatuiruotes darau dėl savęs, ne dėl kitų“, – apie tatuiruotes kalbėjo Liutauras.

Laisviau ryžtis drastiškiems sprendimams, kaip pats sako, jo profesija tikrai leidžia. Pasak dizainerio, kai esi menininkas, nereikia prieš nieką įsipareigoti, gali į savo kūną ir piešinius ant jo žvelgti kūrybiškiau.

„Tokiems žmonėms kaip aš tai yra puošmena. Tai ir gyvenimo būdas, ir stilius, viskas viename“, – sakė jis.

Pačią pirmą tatuiruotę L.Salasevičius pasidarė būdamas 17 metų, tuomet ant nugaros išsitatuiravo driežą. Šiandien jo kūną puošia virš 20 tatuiruočių, o dizaineris neslepia, kad jo planuose yra ir dar kelios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius