Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vita Jakutienė po šaudynių Kaune nepasirodė „Naujų pupyčių“ koncerte Panevėžyje

Grupės „Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė po šaudynių Kaune, kai naktį iš penktadienio į šeštadienį automobilyje buvo nušautas jos draugas Deimantas Bugavičius, nepasirodė Panevėžyje vykusiame „Naujų pupyčių“ koncerte. Bokso turnyre žiūrovams koncertavo tik dvi grupės narės – Neringa Šiaudikytė ir Skaistė Steikūnaitė.
Vita Jakutienė
Vita Jakutienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šeštadienio vakarą „Naujos pupytės“ koncertavo Panevėžyje vykusiame 17-ame tarptautiniame V.Karpačiausko vardo bokso turnyre.

Nors į sceną turėjo lipti visos trys atlikėjos – N.Šiaudikytė, S.Steikūnaitė ir V.Jakutienė, – Vita į koncertą neatvyko. 

Vis dėlto anksčiau ji čia koncertuoti planavo – antradienį savo „Facebook“ paskyroje publikavo grupės merginų nuotrauką, greta kurios rašė: „Atostogos baigėsi. Pailsėjom ir grįžtam su trenksmu. Lauksime visų 7-ą dieną Panevėžy, bokso turnyre. Repeticija is done!“

Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė, Skaistė Steikūnaitė ir Vita Jakutienė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė, Skaistė Steikūnaitė ir Vita Jakutienė

Šeštadienį Žmonės.lt rašė, kad V.Jakutienė palaikė santykius su naktį iš penktadienio į šeštadienį Kaune nužudytu Deimantu Bugavičiumi

Patikimo Žmonės.lt šaltinio teigimu, D.Bugavičius Kaune nesyk pastebėtas grupės „Naujos pupytės“ narės Vitos Jakutienės draugijoje. Kartu jiedu linksmindavosi naktiniuose klubuose. 

Ringe karaliauja Naujosios Pupytės!

Posted by CIDO arena on Saturday, November 7, 2015

Apie V.Jakutienės ir D.Bugavičiaus draugystę liudija ir socialiniame tinkle „Facebook“ pasirodęs įrašas. Rugpjūtį pats D.Bugavičius čia įkėlė nuotrauką, kurioje – šampano taurę su kulka viduje laikanti moters ranka. 

Prie nuotraukos vyras pažymėjo, kad laiką leidžia su V.Jakutiene. Atlikėja po fotografija komentavo: „Deimantai, kartosim!“

Su teisėsauga ne kartą reikalų turėjęs D.Bugavičius anksčiau buvo teisiamas už savavaldžiavimą. Jis siejamas su praeityje garsaus Kauno mafijos atstovo Algirdo Žemaičio, pravarde Kukas, sūnumi Mindaugu Žemaičiu.

Deimanto Bugavičiaus įrašas „Facebook“ tinkle
Deimanto Bugavičiaus įrašas „Facebook“ tinkle

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius