Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vitalijus Cololo scenoje uždainavo su dukra Evita

Kauno sporto halėje sekmadienį vyko TV3 tautinių šokių šou „Kadagys“ dalyvių kova. Šios laidos tema – liaudies šokis pagal šiuolaikinę muziką. Renginio metu netrūko nei nesklandumų - šou pradžioje kilo gaisras, nei staigmenų. Pavyzdžiui, Vitalijus Cololo uždainavo su dukra Evita.
Vitalijus Cololo su dukra Evita
Vitalijus Cololo su dukra / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Vitalijus Cololo

Nors šou „Kadagys“ pradžioje kilo didelis gaisras, nesklandumai transliacijos nenutraukė. 

Trečiąją projekto laidą pradėjo muzikinės scenos grando Ovidijaus Vyšniausko „Kur bėga Šešupė“.

Agnieška Olševska su „Perlos“ kolektyvu paruošė kalniečių šokį. Šokėjus į sceną įvežė šunų kinkinys.

Martynas Kavaliauskas savaip interpretavo grupės „Inculto“ dainos „Suk suk ratelį“ versiją. Jo kolektyvo „Avevita“ šokio siužetas pasakojo apie tai, kaip užsieniečiai vilioja lietuvaites ir, kaip jiems tai sekasi, arba kaip tik – nesiseka, daryti.

Vitalijui Cololo ir „Vilniaus Pynimėliui“ padėti iš Druskininkų atvyko jo dukra Evita. Tėtis ir dukra kartu uždainavo „Mūsų dienos kaip šventė“. 

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vitalijaus Cololo dukra Evita
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vitalijaus Cololo dukra Evita

Deividas Norvilas-Deivis ir Vilniaus universiteto dainų ir šokių ansamblis pasirinko Aistės Smilgevičiūtės ir Roko Radzevičiaus dainą. 

Tuo tarpu Kauno technologijos universiteto „Nemunas“ kolektyvas turėjo pasirodyti be savo generolo – tą vakarą teatro scenoje vaidinusio Liudo Mikalausko. Dainininką pavadavo grupė „Thundertale“. Specialiai šiai laidai jie aranžavo lietuvių liaudies dainą „Bernužėli, nesvoliok“.

Savo vaidmens šokyje kol kas, rodos, neatrandantis Vytautas Šiškauskas su Vilniaus Gedimino technikos universiteto kolektyvu „Vingis“ šį kartą šoko pagal ukrainiečių grupės „ElectroMush“ kūrinį. 

„4 Roses“ merginos į pagalbą pasikvietė grupę „Žalvarinis“, kurie eteryje dovanojo specialiai šiam projektui paruoštą naują dainą. 

Latvių ansamblis „Dailrade“ su generolu Janiu Petersonu, grupės „The Citizens Lv“  vokalistu, pasirodė skambant jų tautiečių grupės „Elektrofolk“ dainai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius