-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X faktoriaus“ dalyvė Jolanta papasakojo, kodėl ryžosi nusiskusti plaukus: „Verčiau naują gyvenimo lapą“

Sekmadienio vakarą – antrasis tiesiogiai transliuojamas „X faktoriaus“ finalas. Jo metu paaiškės du dalyviai, kurie turės atsisveikinti su projektu. Visą savaitę dainuojantys įnirtingai ruošėsi šou, leido laiką repeticijų salėje, mokėsi šokio žingsnelių, tobulinosi pas vokalo mokytojus. Pagrindinis šou prizas – 15 tūkst. eurų, šlovė, garbė ir pripažinimas.
Jolanta Labinskytė
Jolanta Labinskytė / TV3 nuotr.

Viena iš tokių – Jolanta Labinskytė, pavergusi žiūrovus savo paprastumu, sulaukianti dėmesio dėl išskirtinės išvaizdos. Bene dažniausias klausimas TV3 televizijos dalyvei – kodėl ji pasiryžo taip trumpai nusikirpti plaukus. Pripažinkite – tikrai ne kiekviena mergina išdrįstų taip padaryti.

Jolanta teigia, kad gali ilgai ir kantriai siekti savo tikslo, daug ir sunkiai dėl jo dirbti. Tačiau, jei jau prieina tam tikrą tašką – žengia drąsiai ir neatsisukdama atgal.

Vienas iš tokių įvykių – apsisprendimas nusiskusti plaukus ir nusidažyti juos šviesiai. Jolanta apie galimybę nusiskusti plaukus svarstė 5 ar 6 metus – vis pritrūkdavo drąsos. Mokykloje bendraklasiai įvarė merginai kompleksą, nes jos plaukai buvo kitokie.

TV3 nuotr. /Jolanta Labinskytė
TV3 nuotr. /Jolanta Labinskytė

Galiausiai Jolanta sugalvojo, kad metas pokyčiams – naujai šukuosenai. Taip mergina sumanė nusiskusti galvą. Dabar ji džiaugiasi trumpais šviesiais plaukais, kurie nekelia jokių rūpesčių.

„Turėjau daug problemų su plaukais. Mano plaukai yra labai garbanoti, o aš nuolat tiesindavau, dažydavau. Plaukai pasidarė labai nesveiki, slinkdavo. Pamenu, kai tik pradėjo slinkti, labai džiaugiausi, nes jų buvo labai daug. Man buvo tokia atgaiva, kad jų nebebus tiek daug. Tuo metu mano gyvenime buvo depresinis epizodas. Užėjo kažkas ir pasakiau, kad jau nebesvarbu, tiesiog skutu plaukus ir verčiu naują gyvenimo lapą“, – pasakoja šou dalyvė.

TV3 nuotr. /Jolanta Labinskytė
TV3 nuotr. /Jolanta Labinskytė

Jolanta pradėjo dainuoti pačioje vaikystėje, būdama 2 su puse metų. „X faktoriaus“ dalyvė neslepia, kad dėl to neturėjo normalios vaikystės – kai kiti vaikai žaisdavo, jos visos dienos prabėgo scenoje.

„Nebenorėjau to daryti... Man viskas nusibodo. Pasakiau – viskas, nebegaliu dainuoti. Ir mečiau viską“, – pasakoja mergina.

Dėl sprendimo atsisveikinti su ilgais plaukais Jolanta nesigaili. Tačiau dėl dainavimo mano, kad paskubėjo. Ji įsitikinusi, kad šiandien dainuotų kur kas geriau, jei būtų neapleidusi savo talento. Tačiau šį vakarą Jolanta žengia į sceną pasitikėdama savimi: „Sunku atsigauti po praėjusio sekmadienio, tačiau šį kartą labai gerai jaučiuosi. Gavau dainą, kurią be galo mėgstu. Todėl padarysiu viską, kaip įmanoma geriau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius