Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ dalyvės Kristinos Jurevičiūtės mylimasis – grupės „8 Kambarys“ vokalistas: suvedė muzika

Šį sekmadienį žiūrovai išvys Kalėdų dvasia alsuojančią „X Faktoriaus“ laidą. Jos metu skambės ne tik visiems puikiai pažįstami kūriniai, bet ir kalėdinės dainos. Pasirodymą ruošia ir viena balsingiausių dalyvių Kristina Jurevičiūtė. Teisėjai negaili pagyrų ir tikina, kad merginos pasirodymams neturi priekaištų. Ar komplimentų lietų Kristina išgirs ir trečiojo tiesiogiai transliuojamo finalo metu?
Kristina Jurevičiūtė ir Karolis Talutis
Kristina Jurevičiūtė ir Karolis Talutis / Asmeninio albumo nuotr.

Muzikos profesionalai tikina, kad šou dalyvė ne tik puikiai valdo balsą, bet ir yra labai jausminga, artistiška – jai dainuojant Justė Arlauskaitė-Jazzu net pamiršo kvėpuoti. Tačiau mergina į savo pasirodymus žiūri savikritiškai ir randa, ką galėjo padaryti geriau.

„Nors ir girdžiu gražius žodžius, neskraidau padebesiais ir neįsivaizduoju, kad mano kišenėje jau yra 15 tūkstančių. Manau, kad visada gali būti dar geriau. Noriu scenoje jaustis laisvai. Be to, prieš pasirodymus labai jaudinuosi. Labai bijau „susimauti“: nukristi scenoje, pamiršti žodžius, kvailai atrodyti“, – juokiasi balsingoji šou dalyvė.

„X Faktoriaus“ – pirmasis projektas, kuriame 28 metų K.Jurevičiūtė panoro išbandyti laimę. Dalyvauti populiariausiame Lietuvoje televizijos projekte ji neplanavo. Tą padaryti liepė draugė, praėjusių metų dalyvė Augustė Žičkutė.

Šiuo metu Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje studijuojanti Kristina dirba pritariančia vokaliste, todėl scena jai nėra naujiena. „Aplink mane visur muzika. Mano geriausios draugės iš muzikos pasaulio. Mylimojo gyvenimas taip pat susietas su muzika“, – pasakoja K.Jurevičiūtė.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Jurevičiūtė ir Karolis Talutis
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Jurevičiūtė ir Karolis Talutis

Merginos išrinktasis – grupės „8 Kambarys“ vienas iš įkūrėjų ir vokalistas Karolis Talutis. Pora gyvena kartu ir džiaugiasi puikiais santykiais. Mylimuosius taip pat suvedė muzika – jie susipažino koncertuodami. Šou dalyvė džiaugiasi, kad širdies draugas palaiko jos dalyvavimą „X Faktoriuje“ ir skatina judėti pirmyn.

„Nors abu sukamės toje pačioje srityje, tarp mūsų nėra konkurencijos. Aš labai džiaugiuosi, kad jam sekasi karjera. Karolis man padeda ruoštis pasirodymams, pataria, ką galėčiau dar geriau padaryti. Mūsų panašus muzikinis skonis, todėl galime vienas kitam išsakyti naudingų komentarų“, – pasakoja Kristina.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Jurevičiūtė ir Karolis Talutis
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Jurevičiūtė ir Karolis Talutis

„X Faktoriaus“ dalyvė juokiasi, kad tik pavydas retsykiais aptemdo poros santykius. Grupė „8 Kambarys“ šiuo metu mėgaujasi populiarumu ir turi daug gerbėjų. Nenuostabu, kad po koncertų dailiosios lyties atstovės nori pabendrauti su savo dievaičiais, nusifotografuoti. Negaili jiems komplimentų ir socialiniuose tinkluose, giria išvaizdą.

„Suprantu, kad tai yra populiarumo kaina. Kaip tikra moteris parodau kaprizų. Tačiau man aišku, kad būnant viešumoje tai yra neišvengiama. Viskas yra labai faina, džiaugiuosi mylimojo sėkme“, – šypsosi šou dalyvė.

Kalėdinės laidos metu K.Jurevičiūtė atliks žiemos švenčių hitą. Tai visiems puikiai pažįstama Mariah Carey daina „All I Want For Christmas Is You“. Mergina juokiasi, kad šios dainos daug kas nemėgsta, todėl jos laukia nemenkas iššūkis. Visą savaitę Kristina intensyviai repetavo tam, kad sekmadienį žiūrovai pamatytų geriausią Kalėdų hito variantą.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Jurevičiūtė ir Karolis Talutis
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Jurevičiūtė ir Karolis Talutis

„Tikiuosi, kad mano pasirodymą ir šį kartą lydės sėkmė. Įdėjau daug darbo, todėl noriu, kad jį pamatytų ir žiūrovai“, – sako mergina.

Palaikyti Kristiną galima ne tik prie televizoriaus ekrano, bet ir filmavime. Įsigyti bilietus į tiesioginius finalus ir superfinalą, vyksiantį „Žalgirio“ arenoje, galima puslapyje „Tiketa.lt“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius