Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ finalininkė K.Jurevičiūtė apie santykius su mylimuoju: „Problemas kuriu aš, Karolis jas taiso“

Žiūrovai „X Faktoriaus“ finalininkę Kristiną Jurevičiūtę scenoje matė visokią: ir drovią, ir susigraudinusią, ir įžūliai seksualią. Tokia yra Kristina – daugialypė, tačiau visada nuoširdi. Namuose ir scenoje ji lyg du skirtingi žmonės, tai patvirtina jos širdies draugas, grupės „8 kambarys“ vokalistas Karolis Talutis, visą „X Faktoriaus“ kelią žengęs šalia, palaikydamas sunkiausiomis akimirkomis, kurių, Kristina neslepia, buvo nemažai.
Kristina Jurevičiūtė ir Karolis Talutis
Kristina Jurevičiūtė ir Karolis Talutis / Asmeninio albumo nuotr.

Statulėlė – tik laiko klausimas

Laidos „Pasaulis pagal moteris“ viešnia Kristina prisiminė liūdnas minutes, kai norėjosi viską mesti, apimdavo panika. Nesuklystume pavadinę ją perfekcioniste – Kristina visada siekia geriau, daugiau ir pavydi tiems, kurie gal ir neturi tiek talento, bet turi vidinį užtaisą, įteigiantį, kad jie gali, jie kieti. Tačiau šiandien, net ir neatsikračiusi abejonių savimi, ji drąsiai taria – tai buvo įdomiausias įvykis jos gyvenime.

Laidos vedėjos paklausta, kuo laiko trečią vietą – laimėjimu, o gal atvirkščiai – Kristina neslėpė: ji negali būti pralaimėjusi, žiūrovų ir gerbėjų dėmesys neleidžia jai tuo abejoti.

TV3 nuotr./Karolis Talutis, Kristina Jurevičiūtė ir Kristina Rimienė
TV3 nuotr./Karolis Talutis, Kristina Jurevičiūtė ir Kristina Rimienė

Kristinos draugas Karolis šių metų MAMA apdovanojimuose buvo nominuotas, tačiau taip pat negavo tos saldžios laimėtojo šlovės.

„Didžiausias apdovanojimas – gerbėjai, einantys į koncertus, o statulėlė – tik laiko klausimas“, – neabejoja pora.

Duetas gyvenime ir scenoje?

Draugauti dviem scenos žmonėms ne visada paprasta, Kristina Rimienė paklausė, kaip porai sekasi įveikti pavydo jausmą, o gal jo nė nebūna?

„Būna pavydo scenelyčių, mažyčių“, – juokėsi dainininkė. „Problemas kuriu aš, Karolis jas taiso“. Tačiau per beveik vienerius draugystės metus mažos problemos niekuomet neįsiplieskė į didelį gaisrą.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Jurevičiūtė ir Karolis Talutis
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Jurevičiūtė ir Karolis Talutis

Akivaizdu, kad jiedu vienas kitą papildo, todėl laidos vedėja pasidomėjo, gal galima tikėtis judviejų dueto ir ant scenos? Tokių minčių yra, atsakė Kristina, jau dabar ji padeda grupei „8 kambarys” – moko juos vokalo, o Karolis juokauja, kad šioje srityje jis tuoj aplenks draugę.

Pora, paklausta apie tai, kas gi yra meilė, buvo atvira: tai svarbiausias dalykas gyvenime, vedantis visus į priekį. Tai maži dalykai, susidedantys į didelę dėlionę. Valentino dieną jiedu švenčia kada tik nori – juk meilei progų nereikia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius