Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X faktoriuje“ – mistiškumu užburianti mokytoja: kodėl teisėjai ją lygina su kate?

Jei reikėtų išrinkti paslaptingiausią naujojo „X faktoriaus“ sezono dalyvę, ja taptų Lijana Stakauskaitė. Vos įžengusi į sceną, 34 metų išskirtinės išvaizdos moteris iš karto patraukė teisėjų dėmesį. Kaune gyvenanti, tačiau iš Ignalinos krašto kilusi dalyvė galėtų būti vadinama „moterimi-mistika“.
Lijana Stakauskaitė
Lijana Stakauskaitė / V.Černiausko nuotr.

Lijana teisėjams atskleidė, kad aplinkiniai dėl šios savybės jai netgi sukūrė specialią „katino“ pravardę. „Katinas, kuris vaikšto vienas, daro, ką nori ir draugauja su kuo nori“, – sekmadienio vakarą per TV3 pasirodysiančioje laidoje save apibūdino moteris.

Ji savo didžiąją gyvenimo dalį skiria darbui. Draugai neretai lieka nuošaliau – kur kas dažniau moteris leidžia laiką viena, rašoma pranešime spaudai.

„Dirbu su muzika. Esu muzikos mokytoja, dirbu ir muzikos mokykloje, ir Birštono kultūros centre. Turiu vokalinę studiją. Pastaruoju metu labai daug dirbu ir savo laiką skiriu kitiems. Norisi truputį grįžti į save, išsikelti sau iššūkį“, – prieš pasirodymą kalbėjo pedagogė.

Lijana neslėpė, kad yra labai reikli kitiems, todėl tiek pat reikalauja ir iš savęs. Projekte dalyvė atviravo, kad kur kas baisiau lipti į sceną, kai pati esi mokytoja ir mokai kitus. Taip pat ji nerimavo ir dėl vertinimų, kuriuos išgirs iš šou teisėjų lūpų. O jei visi pasakys „ne“ ir Lijanos pasirodymas bus sukritikuotas?

V.Černiausko nuotr./Lijana Stakauskaitė
V.Černiausko nuotr./Lijana Stakauskaitė

„Esu neišpildžiusi labai daug svajonių – tiesiog ateina laikas tai padaryti. Kelioms iš jų noriu padėti greičiau išsipildyti arba tiesiog šį klausimą pamiršti. Reikia užlipti ir sužinoti – eiti toliau, ar tiesiog eiti mokyti kitų. Seni žaidimai katinui nusibodo ir jis ieško naujų“, – savo apsisprendimą dalyvauti projekte aiškino Lijana.

„Tavyje tiek daug paslapties... Visai kaip pas kates – kačių neįmanoma nuspėti, jos turi savo pasaulį. Tu atrodai ypatingai, todėl yra labai įdomu. Tavo pasirodymas buvo apgalvotas, jau pirmosios natos skambėjo tiksliai. Man įdomu, ką ši katė gali toliau...“ – po Lijanos pasirodymo intriguojančiai kalbėjo Saulius Urbonavičius-Samas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius