-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„X faktoriuje. Žvaigždės“ – M.Šalčiūtės ašaros: „Atrodo, kad nepavyks, nepasinaudosiu šia galimybe“

Socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė ilgą laiką svajojo apie dalyvavimą muzikiniame projekte ir pagaliau išdrįso žengti į sceną. Labiausiai mergina sako bijojusi žmonių reakcijos bei galimų pastabų.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / TV3 nuotr.

„Viena dalis – taip, aš turiu tą „X faktorių“, o kita – gal nepervertink savęs, pirma pabandyk ir pažiūrėk. Tai vat, aš dar mokausi dainuoti. Aš noriu padaryti tai, ką aš noriu daryti. Suprantu, kad einu į sritį, kur galiu sulaukti labai daug neigiamų komentarų ir kritikos. Susikaupiau ir jeigu ką grįžusi namo į pagalvę išsiverksiu“, – prieš lipant į sceną dainuoti „Kėdžių iššūkyje“ kalbėjo M.Šalčiūtė.

Justino Auškelio/Fotodiena nuotr./Monika Šalčiūtė
Justino Auškelio/Fotodiena nuotr./Monika Šalčiūtė

Tiems, kurie nežino, kas yra Monika Šalčiūtė, ji gali atsakyti pati. Ko jau ko, bet humoro jausmo ir saviironijos jai netrūksta. „Dar yra, kurie nežino, kas aš esu? Aš juokauju, aš nesusireikšminu. Aš esu mergina iš pasakos... Juokauju, aš vėl visą laiką juokauju.

Aš esu šokėja, dabar „influencerė“. Nors aš manau, kad ta veikla užsiimu jau seniai. Dabar yra apibrėžimas, ką aš darau. Anksčiau žmonės nelabai suprato, ką dariau internetuose. Taip pat dar fotomodeliuoju. Pati dirbu ir kitas merginas įdarbinu dirbti tą pačią veiklą, kuria aš užsiimu“, – apie tai, ką veikia gyvenime, kalba M.Šalčiūtė.

Nors ir kaip ruošėsi, lankė vokalo pamokas ir kaupėsi psichologiškai, vis tiek jaudulio išventi nepavyko. „Blogas jausmas, verkti noriu, vemti ir panašiai. Man labai baisu, aš nesijaučiu pasiruošusi ir neišnaudoju savo laiko. Aš labai noriu save išbandyti, pasiimti iš „X faktoriaus“ viską, ką įmanoma pasiimti. Atrodo, kad gal nepavyks, nepasinaudosiu šia galimybe“, – graudinosi M.Šalčiūtė.

Justino Auškelio/Fotodiena nuotr./Monika Šalčiūtė
Justino Auškelio/Fotodiena nuotr./Monika Šalčiūtė

Interviu metu netrūko ir ašarų – Monika prisiminė gyvenime neišnaudotas galimybes. „Kvėpuok, atsipalaiduok – negaliu kvėpuoti... Reikia nekvėpuoti, apalpti ir kad nereikėtų dainuoti. Aš jau ne pirmą kartą savo gyvenime nepasinaudoju suteikiamomis galimybėmis. Vis tiek aš atėjau, nelikau namie“, – šluostydama ašaras prieš televizijos kameras kalbėjo nuomonės formuotoja.

Ką apie M.Šalčiūtės pasirodymą pasakys sau komandą besirenkanti Justė Arlauskaitė-Jazzu? Kaip Monikai pavyks padainuoti? Ar ji gaus kėdę? M. Šalčiūtės ir kitų dalyvių pasirodymai jau sekmadienį, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius