Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Interneto žvaigždė Whydotas – užsienio žiniasklaidos epicentre: užkliuvo skandalingas vaizdo įrašas

Lietuvių „YouTube“ žvaigždė WhyDotas sulaukė užsienio žiniasklaidos dėmesio dėl vaizdo įrašo, kuriame įamžinta, kaip sprogsta rankose laikomas jo savadarbis ginklas. „Daily Mail“ pasidalijo vaizdo turinio kūrėjo įrašo ištrauka, kurioje užfiksuota vos tragiškai nesibaigusi akimirka – nuspaudus gaiduką šautuvas subyra į šipulius, o stiprus smūgis jį laikiusį lietuvį parbloškia ant žemės. 
Whydotas
Whydotas / Youtube.com

Po slapyvardžiu WhyDotas pasislėpęs Vaidotas Grincevičius vaizdo įraše teigia, kad „įeis į istoriją“ kaip „dvigubo vamzdžio elektrinio ginklo“ išradėjas. Jo sukūrimo procesu pasidalijo su savo sekėjais.

Kad vaizdo įrašą suprastų ir užsienio auditorija, WhyDotas pasirūpino angliškais subtitrais.

Nufilmavus visą ginklo sukūrimo procesą, atėjo metas jį išbandyti. Prieš nuspausdamas gaiduką vaikinas žiūrovus nuramina, kad „viskas bus gerai“.

Iš pirmo karto prietaisas nesuveikia, tačiau po kelių paspaudimų ginklas iššauna – tiesa, tik vieną kartą, ir jo kūrėjui sukelia itin didelį pavojų. Skleisdamas didžiulį garsą, WhyDoto šautuvas subyra į šipulius ir aplink pasklinda baltų dūmų debesis. Stiprus smūgis parbloškia „YouTube“ žvaigždę ant žemės.

Akivaizdžiai šoko ištiktas V.Grincevičius nusikeikia. Nusiraminęs, vaizdo įrašo pabaigoje savo žiūrovus perspėja, kad taip nutiko dėl to, jog jis naudojo per daug parako.

Vaizdo įrašą galite pamatyti čia:

VIDEO: KAIMIEČIO DIRBTUVĖS - ELEKTRINIS GINKLAS

15min su WhyDotu susisiekti nepavyko. „YouTube“ žvaigždė nekėlė ragelio.

Vaizdo įrašą, į „YouTube“ platformą įkeltą 2018-ųjų spalio mėnesį, peržiūrėjo jau daugiau nei 1 mln. internautų.

Komentaruose jį mačiusieji teigė, kad ginklo „išradėjui“ labai pasisekė, jog sprogus ginklui jis liko sveikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius