-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žilvinas Tratas už aktoriaus karjerą dėkoja vienam svarbiam asmeniui: „Tai buvo atsitiktinumas“

Aktorius ir modelis Žilvinas Tratas pripažino, kad ne visuomet didelį dėmesį skyrė savo išvaizdai, o apie aktoriaus kelią neturėjo nė menkiausios minties. Skusta galva ir trainiojimasis gatvėmis po prastos reputacijos Vilniaus rajoną – toks paauglystėje buvo Žilvinas.
„Gero vakaro šou“ akimirka
„Gero vakaro šou“ akimirka / TV3 nuotr.

TV3 televizijos laidoje „Gero vakaro šou“ sudalyvavęs aktorius atvyko specialiai iš Švedijos, o su žiūrovais dalijosi darbo paslaptimis ir jaunystės nuotykiais. Kaip pats sako, paauglystėje jam rūpėjo visai kitokios veiklos.

„Išeini į miestą ieškot nuotykių. Ir jų susirandi. Ir dažniausiai jie liūdnai baigiasi“, – jaunystės prisiminimais dalinosi Žilvinas.

Ž.Tratas aktoriumi tapo tik atsitiktinumo dėka. Būdamas keturiolikos metų, jis išvyko į Škotiją. Ten praleidęs ketverius metus, grįžo į Lietuvą ir dar nežinojo, ką toliau veiks savo gyvenime.

TV3 nuotr. /„Gero vakaro šou“ akimirka
TV3 nuotr. /„Gero vakaro šou“ akimirka

Bet netikėtai susikirto jo ir garsaus operatoriaus Algimanto Mikutėno keliai – būtent jis pastebėjo išskirtinius vaikino duomenis ir pasiūlė jam išbandyti aktorystę.

Žilvinas paklausė patarimo ir iškart įstojo į Lietuvos muzikos ir teatro akademiją. Nuo to laiko jau vaidino daugybėje reklamų, lietuvių ir užsienio serialuose bei kino filmuose.

Kad jis yra puikus aktorius pademonstravo čia pat vietoje – kartu su laidos vedėju Justinu Jankevičiumi inscenizavo veiksmo filmo sceną. Prieš tai, Žilvinas laidos vedėjui išsamiai išdėstė teorijos pagrindus ir pasipraktikavo praktiškai.

TV3 nuotr. /„Gero vakaro šou“ akimirka
TV3 nuotr. /„Gero vakaro šou“ akimirka

„Aš lankiau boksą, tai ten turi suduoti kuo greičiau ir nepastebimiau, o kine viskas atvirkščiai – turi plačiai užsimoti ir aiškiai parodyti priešininkui, kad jau ruošiesi smūgiuoti, kad jis spėtų pasiruošti ir atitinkamai sureaguotų. Kinas yra optinė iliuzija“, – aktorystės subtilybes atskleidė Ž.Tratas.

Nors kinas yra optinė iliuzija, bet Justino ir Žilvino suvaidinta scena taip realistiškai atrodė, kad privertė krūptelėti ne vieną žiūrovą.

Na, bet didžiausia intriga lauks žiūrovų laidos pabaigoje, kuomet Žilvinas Tratas ir Karolina Meschino varžysis, kuris taikliau pataikys į krepšį. Pagal žaidimo taisykles, dalyviai už kiekvieną netaiklų metimą turės nusimesti po drabužį. Kuris iš jų neteks daugiau aprangos elementų?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius