Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Žvagulis senelio vaidmenyje jaučiasi puikiai: anūkę vadina karalaite, o save – jos karaliumi

Neseniai 55-erių metų jubiliejų atšventęs dainininkas ir scenos vilkas Žilvinas Žvagulis neatsidžiaugia senelio pareigomis namuose. Jo tvirtas ryšys su anūkais, ypač penkiamete Barbora – akivaizdus, o ir pats žinomas vyras drąsiai mažąją šeimos narę vadina savo karalaite.
Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis su anūke
Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis su anūke / tomasfoto.lt nuotr.

Šeštadienį į TV3 televizijos ekranus grįžta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. 12-asis sezonas prasidės su itin azartiška dvikova, mat į ją stoja du talentingi dainininkai, daugiau nei du dešimtmečius tiek namie, tiek scenoje gyvuojantis duetas – Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis. Jų laukia nelengva užduotis – įtikti Žilvino anūkės, Inetos ir Ąžuolo Žvagulių pirmagimės Barboros skoniui.

Kol ruduo dar lepina šiltais orais, laidos studija įsikūrė gamtos apsuptyje, pramogų ir poilsio centre „Belmontas“, rašoma pranešime spaudai.

tomasfoto.lt nuotr./Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis
tomasfoto.lt nuotr./Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis

Šįkart laidos herojai gamino du unikalius patiekalus: burtai lėmė, jog Irena stojo į laidos vedėjos Ilonos Juciūtės komandą ir ruošė gardų voveraičių troškinį grietinėlės padaže, o Žilvinas kartu su virtuvės šefu Dilanu Dampella Gamage Barborą mėgino nustebinti rūkytomis dešrelėmis ir pupelėmis įdarytu kukurūziniu viščiuku.

„Barbora yra šio ryto teisėja, sąžiningai vertinanti skanius patiekalus, tačiau pagal hierarchiją karalius turi laimėti“, – savo pergale šventai tikėjo Žilvinas.

Daugiau nei du dešimtmečius sėkmingą sąjungą puoselėjantis Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė – viena žymiausių ir gražiausių lietuviškosios muzikinės padangės porų. Dažnas, matydamas jų bendrą veiklą tiek scenoje, tiek už jos ribų, bando išsiaiškinti tvirtų santykių paslaptį.

„Tų paslapčių, ko gero, nėra, yra tiesiog noras būti šeimoje, būti su žmogumi. Manau, jog pagrindinis dalykas yra galvoji pirma ne apie save, o apie šalia esantį: ar tu nori jam padovanoti gražią dieną, gražią emociją arba net gi ir aštrią emociją“, – atviravo Irena.

Tvirtas ryšys spinduliuoja ne tik tarp Žilvino ir Irenos, bet ir tarp visos Žvagulių šeimos. Tris sūnus užauginęs charizmatiškas žemaitis neslepia, jog visuomet troško dukters, tad gimus sūnaus Ąžuolo pirmagimei Barborai, Žilvino gyvenime išsipildė ilgai laukta svajonė.

„Aš esu ne senelis, o opapa. Taip pats vadinau savo senelį, todėl džiaugiuosi tęsdamas šią tradiciją. Nenoriu įžeisti kitų esamų ar dar būsimų anūkų, tačiau Barbora – mano vaikas, mano karalaitė, o aš – jos karalius. Žinoma, visus anūkus myliu ir mylėsiu lygiai, tačiau Barbora yra pirmoji, ji išlošė aukso puodą ir dėl jos padarysiu viską“, – gražiausius žodžius apie anūkę kalbėjo Žilvinas.

Tvirtas Žvagulių šeimos ryšys padėjo ištverti ir sudėtingą karantino laikotarpį. Irena neslepia, jog sumažėjus koncertams teko stabtelti, apmąstyti, tačiau Žilvinas įžvelgia ir teigiamą pusę, mat pagaliau realizavo ilgai atidėliotus planus.

„Karantino metu ėmėmės namo kosmetinio remonto. Perdažėme lubas, padarėme terasą, kurios penkiolika metų neprisiruošėme padaryti“, – atviravo Žilvinas.

Ką Žilvinas pažadėjo Barborai, norėdamas išplėšti pergalę, kokiais kulinariniais patarimais pasidalins Irena ir kuris laidos herojus išeis su nugalėtojo karūna, sužinoti bus galima šeštadienį, 8:30 val. per TV3 televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius