Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvino Žvagulio koncertiniame ture – netikėti pažadai gerbėjams

Žilvinas Žvagulis su koncertine programa „Žemaitiška enciklopedija“ keliaudamas po Lietuvos miestus patiria ne tik kuriozines situacijas, tačiau diskutuodamas ir bendraudamas su salėje sėdinčiais žiūrovais duoda ir vieną kitą pažadą. Taip nutiko jau net dvejuose miestuose.
Žilvinas Žvagulis
Žilvinas Žvagulis / Asmeninio albumo nuotr.

Patį pirmą koncertinio turo koncertą surengęs savo močiutės gimtinėje Salantuose, atlikėjas pilnutėlei salei prižadėjo surengti savo nemokamą pasirodymą. Tai jau ne pirmas kartas, kai dainininkas be atlygio sutinka pasirodyti šiame miestelyje pirmąjį rugpjūčio sekmadienį.

Tačiau žinomo atlikėjo niekas už liežuvio netempė ir praėjusią savaitę vykusiame koncerte Šilutėje, kuriame duotas pažadas turėjo sužavėti ne tik dainininko gerbėjus.

„Prieš koncertą paskambinau Valiui (aut. past. Arūnui Valinskui), nes kaip įprasta, geriausius draugus pasveikinu kiek pavėluotai... Ir po sveikinimų sakau Arūnui, klausyk, esu Šilutėje, kultūros centras lengvai tariant jau padėvėtas ir pašvinkęs... (juokiasi).

Ir pasiūliau jam surengti paramos koncertą, kurio lėšomis prisidėtumėme prie renovacijos pradžios... Arūnas palaikė mano idėją, nes pats kurį laiką lankė mokykla ten. Koncerto metu naujieną ir žmonėms pranešiau, iš reakcijų supratau, kad jiems idėja iš tiesų patiko“, – pasakoja atlikėjas.

Tiesa, tai buvo ne vienintelė staigmena koncerto metu Šilutės miesto gyventojams. Visus atėję į atlikėjo koncertą, buvo pasitinkami su putojančio gėrimo taure.

„Turo pradžioje vienu metu turėjau stiprų balso stygų uždegimą, kas lėmė vieną perkeltą koncertą... Ir tai nutiko būtent Šilutėje. Dėl to, kaip atsiprašymą už nepatogumus, buvau prižadėjęs, kad kiekvienas atėjęs į koncertą galės mėgautis šampano taure. Dar ir Starošaitę atsivežiau, kuri savo pasirodymu irgi pradžiugino susirinkusius!“, – įspūdžiais apie koncertą dalinosi atlikėjas.

Taip pat baigiantis turui atlikėjas pristato dar vieną kūrinį „Venta“ iš neseniai pristatyto naujausio žemaitiškų dainų albumo „Kloika“.

VIDEO: Žilvinas Žvagulis - Venta

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius