-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomos moterys pradėjo ruoštis Kalėdoms: atskleidė, ką dovanoja ir kiek išleidžia

Trečiadienio popietę mados ir grožio viešųjų ryšių agentūra „Polhem PR“ stilingąją sostinės publiką pakvietė į Kalėdinį vakarėlį „Christmas Press Day“. Jo metu buvo pristatytos grožio ir mados naujienos, rinkos tendencijos bei naujausios aktualijos. 
Oksana Pikul-Jasaitienė, Gabrielė Martirosian, Indrė Kavaliauskaitė ir Eleonora Sebrova
Oksana Pikul-Jasaitienė, Gabrielė Martirosian, Indrė Kavaliauskaitė ir Eleonora Sebrova / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ryškias Kalėdas švęsti atvyko Indrė Kavaliauskaitė, Ingrida Martinkėnaitė, Milita Daikerytė, Oksana Pikul, Dovilė Urbanaitė, Eleonora Sebrova, Gabrielė Martirosian, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, Simona Starkutė, Neringa Čukinienė, Justina Gafarovaitė, Inga Žuolytė, Irina Cybina ir kiti.

Renginyje apsilankiusi atlikėja Eleonora Sebrova patikino nesusidurianti su problema, kai sunku apsispręsti, ką dovanoti, mat kalėdines dovanas ji renka pagal tai, ko konkrečiam žmogui reikia. Kai ką nužiūrėjusi yra jau šiandien.

„Pasinaudodama moteriškomis gudrybėmis išsiaiškinu, ko trūksta, apie ką svajoja. Gana gerai pažįstu savo draugus, todėl jau dabar daugmaž žinau, ką kam dovanosiu“, –15min sakė E.Sebrova.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Eleonora Sebrova
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Eleonora Sebrova

Eleonoros teigimu, jai svarbiausia, kad dovana pradžiugintų ir nustebintų jai brangius žmones.

„Ir ji nebūtinai būna brangi, – pridūrė E.Sebrova. – Kartais žmogus, nepaisant nedidelės kainos, tiesiog neprisiruošia nusipirkti to daikto ar pramogos, nors visada apie tai ir svajojo.“

Vis dėlto Eleonora pabrėžė šiais metais skirsianti didelį dėmesį ne tik dovanoms, bet ir namų puošmenoms.

„Susirūpinau, kad reikia labai gražiai papuošti namus, tai jau dabar užsakinėju lemputes, dekoracijas. Šiemet noriu sukviesti labai daug svečių, vaikų ir turėti gražią aplinką, kadangi man tai labai svarbu“, – šventės planus atskleidė E.Sebrova.

Šįkart moters namuose dominuos raudonos ir aukso spalvos dekoracijos. „Galvoju ne tik pagal nuotaiką, bet ir paskaitau, pasidomiu, kas šiais metais madinga“, – pagal ką renkasi papuošimus, atskleidė Eleonora.

Atlikėja pasakojo, kad anksčiau dėl darbų gausos namus puošdavo vos ne paskutinę dieną, tačiau šiemet dekoracijos džiugins ištisą mėnesį – ji nori kuo ilgiau pasidžiaugti šventine nuotaika.

„Papuošimai nublaško dėmesį nuo tamsesnio, niūresnio lapkričio ir gruodžio dangaus, praskaidrina nuotaiką, – tokį sprendimą paaiškino E.Sebrova. – Gyvenau Londone, tai ten jie ruošiasi ypatingai iš anksto ir tas labai džiugina, nes atrodo, kad kiekviena parduotuvė dalyvauja konkurse, varžosi, kas gražiau padarys – eini kaip į šventę. Tai aš noriu, kad ir pas mane svečiai taip nustebtų.“

Renginio akimirkos – galerijoje:

Dovanas pagal artimųjų ir bičiulių norus perka ir laidų vedėja Gabrielė Martirosian. Kalėdoms ji savotiškai rengiasi ištisus metus.

„Mano dovanos yra nespontaniškos – visus metus būnu įtempusi ausis, klausausi, ko kas nori. Jei kažkur esu su šeima ar draugais ir kas nors lepteli „kaip norėčiau, kaip svajoju, kaip gražu“, pasižymiu telefone ir nebereikia varginti galvos – artėjant Kalėdoms labai tiksliai žinau, ko žmonėms reikia, tai tik belieka nuvažiuoti ir įsigyti“, – patarimais dalijosi G.Martirosian.

Paklausta, ar tai reiškia, kad ji pasisako už praktiškas dovanas, Gabrielė pabrėžė, kad yra už sąmoningumą, todėl jei nėra būtinybės, materialaus daikto kartais galima išvis nedovanoti.

„Nereikia plūsti pas draugus ar šeimą su didžiuliais glėbiais nereikalingų daiktų, kuriems išleidžiame labai daug pinigų, o jie tik renka dulkes lentynoje, ir kuriuos po to, deja, išmetame. Tad siūlau dovanoti arba tai, ko reikia, arba laiką kartu – šiais laikais dėmesys ir buvimas kartu yra labai didelė dovana. Geriau nuvykti į kelionę, padovanoti patyrimą, patirtį nei maišą dovanų“, – nuomonę reiškė Gabrielė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gabrielė Martirosian
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gabrielė Martirosian

Todėl kalėdiniams pirkiniams ji patikino neskirianti atskiro biudžeto, specialiai joms netaupanti: „Perku labai protingai, man nereikia didelių sumų, nes stengiuosi rinktis apgalvotas dovanas, kurioms nereikia išleisti visų savo santaupų.“

Prakalbus apie pačias Kalėdas, G.Martirosian patikino, kad apie tai, jog jos nenumaldomai artėja, susimąstė tik atėjusi į renginį ir pamačiusi kalėdinę eglutę. Tačiau tikra kalėdinė nuotaika į jos širdį pasibeldžia tuomet, kai iškrenta sniegas.

„Tada jau tikrai Kalėdos“, – šyptelėjo laidų vedėja.

G.Martirosian pasakojo augusi šeimoje, kurioje eglutė buvo puošiama tik Kūčių dieną. Tokio įpročio ji stengiasi laikytis ir dabar, tačiau neatsispirti pagundai pavyksta ne visada.

„Pasipuošti namus išvakarėse buvo didelė šventė, taip elgiuosi ir gyvendama ne su tėvais, jau savo namuose, bet jei šiemet pradės anksčiau snigti ir bus tikra balta graži žiema, manau, truputį pasukčiausiu ir į mano namus kalėdinė dvasia ateis anksčiau“, – nusijuokė Gabrielė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius