Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zvonkai tradiciškai paminėjo vestuvių metines: „Laikas bėga beprotiškai greitai“

Pirmadienį muzikantai Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus minėjo jų šeimai svarbią progą – 7-ąsias vestuvių metines. Tradiciškai pora kartu su vaikais susėdo prie staliuko nuotraukai Dzūkijoje, šalia Lavyso ežero.
Katažina ir Deivydas Zvonkai
Katažina ir Deivydas Zvonkai / Zmones.lt ir asmeninio albumo nuotr.

Vestuvių metinių šventės akimirkomis instagrame pasidalijo Katažina. „7 metai Vyras ir Žmona. 10 nuostabių ir labai spalvingų metų kartu. Nuveikėme išties nemažai, ką Deivydas Zvonkus? Ko gero, todėl ir esame tokie TURTINGI… Su mūsų diena“, – instagrame rašė atlikėja.

15min susisiekus su pačia Katažina, ši neslėpė gerų emocijų.

„Kaip smagu jau tiek metų tęsti šią tradiciją! Tiek vakar, tiek šiandien galvoje sukasi mintis, kad tikrai labai smagu. Ir netgi kyla smalsumas, kažin kiek metų mums lemta praleisti čia.

Be abejonės, užplūdo daug atsiminimų ir sentimentų, kaip smarkiai bėga laikas. Ir Lavyso ežeras, kuris kasmet mus ramina ir dovanoja mums saulę... Netgi vakar bičiuliai buvo mus aplankę ir sakė, kad mums pasisekė, nes kasmet per šią šventę pasitaiko geras oras, tarsi jį užsisakytume“, – nusijuokė atlikėja ir pridūrė, kad savotiškai smagu būtų vienais metais likti sulytiems.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Deivydas Zvonkus ir Katažina Zvonkuvienė
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Deivydas Zvonkus ir Katažina Zvonkuvienė

Kas pasikeitė per tuos 7-erius metus? Sunku pasakyti, bet Katažina teigė įžvelgianti tam tikrų pakitimų.

„Kiekvienais metais esame vis ramesni. Kartais pajuokaujame, kad gal taip senstame, – svarstė moteris. – Kiekvienais metais iš čia išvažiuojame ir laukiame kitų metų. Ir kiekvienais metas laikas bėga beprotiškai greitai. Šeimininkai mums sako: jūs gal nesikeičiate, bet kaip auga vaikai!“

15min primena, kad dainininkė Katažina Zvonkuvienė ir kompozitorius Deivydas Zvonkus susituokė 2014 metų liepos 26-ąją, po trejų metų draugystės.

Su Deivydu Katažina susipažino tuomet, kai per dainininką Stanislavą Stavickį-Stano ji kreipėsi į D.Zvonkų su prašymu parašyti jai keletą dainų. Tačiau tuomet kompozitorius merginai laiko neatrado.

Vėliau Katažina ir Deivydas susitiko „Chorų karuose“, o netrukus pradėjo susirašinėti socialiniame tinkle, kol vieną dieną ji sulaukė pasiūlymo susitikti prie puodelio kavos... Deivydas, pasak Katažinos, ją sužavėjo nuo pat pradžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius