Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 13

Naują dainą su Vaidu Baumila pristačiusi Justė Starinskaitė: „Maniau, kad jis bus labai užsispyręs“

Ketvirtadienį 15min studijoje lankėsi pirmą kartą jėgas suvieniję atlikėjai Vaidas Baumila ir Justė Starinskaitė. Jie pristatė savo dainą „Milijonai“, naujausią kūrinį duetas atliko gyvai.

Dainą „Milijonai“, pretenduojančią tapti šios vasaros hitu, pristatantis V.Baumila pasakojo, kad kurdamas idėją ir tekstą dainai, jis įsivaizdavo tolimiausią kraštą, kuriame dar neteko būti – Japonijos sostinę Tokiją.

Mintys apie šį miestą atlikėjui, augusiam betoninių daugiabučių kvartale, vaikystėje leisdavo pabėgti nuo rutinos, išvysti prarastas spalvas.

VIDEO: 15min studijoje – Vaido Baumilos ir Justės Starinskaitės dainos „Milijonai“ išskirtinis pristatymas

„Tai daina apie pabėgimą, pavargimą nuo mus supančio pasaulio ir rutinos, norą ištrūkti iš komforto zonos“, – apie naująjį kūrinį pasakojo V.Baumila.

Prie kūrybinio proceso prisidėjusi atlikėja J.Starinskaitė sakė, jog gavusi V.Baumilos kvietimą dirbti kartu, nė minutės nesuabejojo.

„Vaidas – puikiai žinomas atlikėjas Lietuvoje, turintis visiškai kitą auditoriją ir klausytoją nei aš. Man patinka, kad jis yra tikras artistas, puikiai dainuoja, yra atviras naujoms idėjoms ir pasiūlymams. Kartu dirbti buvo labai lengva“, – apie netikėtą duetą pasakojo J.Starinskaitė.

Ketvirtadienį jie bendrą kūrinį pristatė ir 15min studijoje, kur dainą „Milijonai“ atliko gyvai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius