Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 15

Ar esate pasimylėję vasaros festivalio metu? Atsako „Positivus“ lankytojai

Ne paslaptis, jog vasaros festivaliuose lankytojai ne tik klausosi muzikos ar dalyvauja renginio veiklose. Daliai jų festivalis tampa vasaros nuotykiu – nauja pažintimi, netikėta pabaiga arba laukine nakties istorija. Ką apie savo intymią patirtį pasakoja festivalio „Positivus“ svečiai?
„Positivus 2017“/ Gyčio Vidžiūno nuotr.
„Positivus 2017“/ Gyčio Vidžiūno nuotr.

Savo istorijomis sutiko pasidalinti septyni „Positivus“ festivalio dalyviai. Jie mums atsakė į klausimus, kelintas tai jiems „Positivus“ festivalis ir ar kada yra pasimylėję festivalio metu. Tie, kurie teigė turėję ne vieną intymią patirtį, buvo paprašyti pasidalinti viena jų.

„Positivus 2017“/ Gyčio Vidžiūno nuotr.
„Positivus 2017“/ Gyčio Vidžiūno nuotr.

Nuo „niekada“ iki „visi tai daro“

„Ne, pasimylėti festivalio metu dar neteko, tačiau tikiu, kad tai gali įvykti šiandien“, – pasakojo linksmai nusiteikęs vyrukas iš Estijos vardu Tarmo (33), kuriam šių metų „Positivus“ festivalis buvo pirmasis.

Šeštus metus iš eilės į „Positivus“ vykstanti Aiga (29) teigė, jog intymių patirčių festivalio metu ji dar nėra turėjusi. Tiesa, paklausta, ar jai tai būtų smalsu, su šypsena atsako: „Jeigu būtų tikrai gera proga, manau, kad neatsisakyčiau.“

Latvis Reinis (30), festivalyje dalyvaujantis ketvirtą kartą (tiesa, šiais metais – po ilgo laiko), atsakė, jog festivaliuose dažniausiai būna su bičiulių kompanija ir palapinėje miega vienas.

Tačiau prisimena vieną pirmųjų „Positivus“ festivalių, kai paplūdimyje užkalbino merginą iš Prancūzijos (vardo nebepamena), su kuria grįžo į palapinę. „Ryte kai atsikėliau, jos jau nebuvo. Buvo keista, bet nesigailiu“, – samprotavo pašnekovas.

 „Positivus 2017“/ Annija Veldre nuotr.
„Positivus 2017“/ Annija Veldre nuotr.

Lietuvis Gytis (27), „Positivus“ festivalyje besilankantis antrus metus, teigė turėjęs daug patirčių, tačiau tai vyko kituose festivaliuose, bet ne „Positivus“.

„Šiaip keistas klausimas...Visi festivaliuose tai daro. O kažkokios vienos istorijos dabar negaliu prisiminti. Gal kad festivaliuose dažnai būnu girtas ir nieko neatsimenu“, – juokaudamas priduria.

Latvis Ivanas (23), kuriam tai – trečiasis festivalis, atsakė, jog praėjusiais metais po vieno nakties nuotykio jis užmezgė pažintį su sutikta mergina.

„Nežinau, kaip ten viskas įvyko, tiksliai jau nebepamenu, bet po to kurį laiką susitikinėjome. Bet viskas nutrūko po kelių mėnesių. Gal šiąnakt vėl ką sutiksiu“, – nuotaikingai samprotavo vaikinas.

Eigintas (25), į festivalį iš Lietuvos atvykstantis jau ketvirtus metus, atsakė, jog festivalių metu to nedaro niekada dėl higieninių priežasčių. „Ne, po trijų dienų gėrimo, ne, nors progų buvo“, – priduria.

Marta (26) iš Latvijos, kuriai šis festivalis – penktas iš eilės, teigė turėjusi įvairių patirčių, tačiau mylėtis festivaliuose nemėgsta. „Man reikia geresnių sąlygų nei palapinė“, – paaiškino mergina.

Paklausta, ar prisimena kokią įdomesnę intymią istoriją iš festivalių, atsakė, jog tai vyko „Positivus“ paplūdimyje, beveik šalia praėjimo tako. „Buvo ir keista, ir smagu. Bet daugiau to nekartočiau“, – juokdamasi reziumuoja pašnekovė.

Festivalis „Positivus“ Latvijos pajūryje vyksta jau 11–ktus metus. Renginio organizatoriai kiekvienais metais sukviečia platų spektrą įvairaus žanro muzikos grupių ir atlikėjų bei prikalbina kelias pasaulinio garso žvaigždes.

Šiais metais čia pasirodo tokios grupės kaip „Pixies“, Ellie Goulding, Jose Gonzalez, „The Lumineers“, „Alt-J“ ir daugybė kt. Pilną festivalio programą rasite čia.

Festivalio organizatorių teigimu, „Positivus“ kasmet aplanko per 25-is tūkstančius muzikos mylėtojų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ellie Goulding „Positivus“ scenoje: atlikėja, kurios balsas lyginamas su angelo

TAIP PAT SKAITYKITE: Festivalio „Positivus 2017“ stiliukas: dalyviai nevengia atidengti kuo daugiau nuogo kūno

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius