Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 20

Atlikėja CHERI: apie SEL išpeiktą dainą ir vaikino akibrokštą dėl įvaizdžio

15min studijoje atlikėja Viktorija Vyšniauskaitė, geriau žinoma slapyvardžiu CHERI, pristatė savo naują dainą „Nori“ ir pasakė, ko ji iš tikrųjų nori. Be viso to dar atskleidė keletą detalių iš praeities: kaip ji pirkdavo vyriškus drabužius Gariūnuose, nes norėjo būti repere, bei kaip išdrįso parodyti Egidijui Dragūnui-SEL savo dainą, kurią jis išpeikė, bet svajonės vieną dieną uždainuoti kartu nesugadino.

Atlikėja CHERI savo dainomis bando kovoti su visuomenėje nusistovėjusiais „geros mergaitės” standartais. Ji nebijo rodyti seksualumo ir drąsina merginas jaustis geidžiamoms.

„Man asmeniškai ši daina suteikė tam tikrą išsilaisvinimą, privertė mane pasijusti norima, gundančia bei žaisminga. Labai tikiuosi, klausytojas pajus tą patį”, – kalbėjo atlikėja.

Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Viktorija Vyšniauskaitė - Cheri
Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Viktorija Vyšniauskaitė - Cheri

15min studijoje mergina papasakojo, kad jau nuo vaikystės nesistengė būti mergaitiška – pirkdavo vyriškus rūbus Gariūnuose. Tiesa, ji nenutylėjo fakto, kad būtent dėl vyriškų drabužių dėvėjimo ją netgi paliko tuometinis mylimasis.

VIDEO: CHERI - Nori (Official Music Video)

Dainininkės drąsą parodo dar ir tai, kad ji vieno vakarėlio metu išdrįso parodyti SELui savo dainą, kurią įrašė kartu su atlikėju Free Finga. CHERI juokdamasi sako, kad E.Dragūnui daina labai nepatiko, bet ji vis tiek norėtų vieną dieną su juo kartu padainuoti.

Kaip teigia atlikėja, „Nori“ buvo įkvėpta Lietuvą šiuo metu svilinančių karščių. Tokie tropinio klimato vizitai šalyje privertė CHERI tai įamžinti naujoje afrobeat ir dancehall stiliais pasižyminčioje dainoje.

Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Viktorija Vyšniauskaitė - Cheri
Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Viktorija Vyšniauskaitė - Cheri

Karibų dvasia atsispindi ir vaizdo klipe, kuriuo, kaip sako CHERI, norėta parodyti nuostabią lietuvišką gamtą ir jos puikius paplūdimius.

„Klipe pasakojama istorija, kurioje aš gyvenu viena, kažkur prie jūros, negyvenamoj saloj, ir dalyvauju savo pačios realybės šou. Įkvėpimas kilo iš tokių filmų kaip „Prarastasis” ir „Trumeno šou”, – apie vaizdo klipo idėją pasakojo CHERI.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius