Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 13

Atlikėjas Vilius Popendikis pristato debiutinį singlą „Tu man šiek tiek patinki“

Debiutinį singlą  „Tu man šiek tiek patinki“ jaunosios kartos atlikėjas, „,Lietuvos balso“ dalyvis Vilius Popendikis specialiai pristato Valentino dienos išvakarėse. Pasak Viliaus, tai  – geriausia diena prisipažinti meilėje.
Vilius Popendikis
Vilius Popendikis / Vakarės Daukšytės nuotr.

„Žinau, kartais pritrūkstame drąsos atsiverti, kad mums kažkas labai patinka, todėl ši daina tam puikiai tiks. Jeigu įsimylėjote, užuot sakę žodžius, galite tiesiog nusiųsti dainą. Jos tekste viskas pasakyta“, – šypsosi dainos autorius ir atlikėjas.

– Ar tai pirmas tavo kūrinys?

– Kūrinių esu parašęs daugybę, man tai – lyg savotiška meditacija, terapija. Kiekvienas skirtingas, kiekvienas ypatingas, kiekvienas įprasmina tam tikrą mano gyvenimo laikotarpį ar įvykį. Bet daina „Tu man šiek tiek patinki“ – pirmasis mano kūrinys, kurį pristatau pasauliui. Beje, svarbu paminėti, kad dainos žodžius parašėme kartu su taip pat jaunosios kartos dainininke Kristina Radžiukynaite, o muziką – su prodiuseriais Kasparu Meginiu ir Edgaru Žaltausku.

Vakarės Daukšytės nuotr./Vilius Popendikis
Vakarės Daukšytės nuotr./Vilius Popendikis

– Gal yra konkretus jausmų objektas, kam ši daina skirta?

– Daina nėra skirta konkrečiam žmogui, ji tiesiog yra apie jausmus ir skirta visiems, kas kada nors jautė, ar dabar jaučia panašius jausmus.

– Ką nori pasakyti savo muzika?

– Kai dar buvau visai mažas, kokių ketverių-penkerių metų, traukdavau populiariausias to meto dainas autobuse, kieme, net turguje. Atsimenu, būdamas kokių šešerių metų, užlipau ant nedidelio kalniuko, esančio tarp daugiabučių, ir įsivaizdavau, kad tai – mano scena. Traukiau dainas iš visos širdies ir laukiau, kol žmonės, smalsumo apimti, pradės žiūrėti pro langus. Norėjau dalytis tuo, ką turiu viduje, o muzika yra geriausias įrankis tai padaryti. Viena iš priežasčių, kuri labiausiai skatina kurti, yra ta, kad savo muzika galiu dovanoti pozityvią emociją jos besiklausantiems.

– Kas tau yra geriausi pavyzdžiai šiandieniniame muzikos pasaulyje?

– Šiandieniniame muzikos pasaulyje, kuriame, mano manymu, vyrauja skonių, žanrų, stilių sumaištis, laimi tikrumas. O tokie tikrumo pavyzdžiai kaip Ed Sheeran, Shawn Mendes, Sam Smith ir daugelis kitų mane be galo įkvepia.

Vakarės Daukšytės nuotr./Vilius Popendikis
Vakarės Daukšytės nuotr./Vilius Popendikis

– Kada sulauksime naujų tavo dainų?

– Aš nuolatos esu kūrybiniame procese, visą laiką kažką kuriu, tačiau tam, kad galėčiau pristatyti naują dainą, vien mano kūrybos neužtenka. Tai didžiulis visos komandos darbas. Galiu tik pasakyti, kad šiuo metu kartu su komanda jau dirbame prie naujos dainos, ir esu tikras, kad ilgai jos laukti nereikės.

Kviečiame įvertinti atlikėjo kūrinį:

VIDEO: Vilius - Tu man šiek tiek patinki

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius