Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 10

„Balso“ laimėtoja Meidė pasirašė kontraktą su „Universal Music“ ir pristatė klipą

Pavasarį LNK projekto „Lietuvos balsas“ žiūrovų simpatijas pavergusi ir projektą laimėjusi Meidė Šlamaitė ant laurų neužmigo ir sparčiai pradeda savo profesionalią karjerą. Atlikėja pristato savo antrą singlą ir klipą „Vaiduoklis“. Kūrinys buvo išleistas bendradarbiaujant su kūrybos namais „Elitaz“ ir leidybos grupe „Universal Music Group“.

Nebijo atvirų tekstų

Pirmasis Meidės kūrinys „Monstras“, kuris ir padėjo jai iškovoti Lietuvos balso nugalėtojos titulą, šiandien turi jau 360 tūkst. peržiūrų „YouTube“ ir 30 tūkst. perklausų „Spotify“ platformose. Kaip pasakoja atlikėja, „Vaiduoklis“ savo nuotaika ir jausmais yra panašus kūrinys.

„Kartais pačiu keisčiausiu metu ateina jausmas, jog kažko trūksta, gal tai mano siela prisimena praeitus gyvenimus, o gal tai mano vaizduotės vaisiai, bet kažko labai ilgiuosi. Šitas jausmas dažniausiai dingsta, kai sutemsta ir dangų paliečia mėnulio šviesa, turbūt dėl to ir tapau naktiniu paukščiu: naktį man kurti lengviau, būtent taip ir parašiau šią dainą“ – apie energiją, įkvėpusią sukurti būtent tokią dainą, pasakoja Meidė.

VIDEO: Kontraktą su „Universal Music Group“ pasirašiusi „Lietuvos balso“ laimėtoja Meidė pristato naują klipą

Populiarins tarptautiniu mastu

Kūrybos namų „Elitaz“ vadovas Gediminas Jaunius pabrėžia, kad aštuntasis projekto „Lietuvos Balsas“ sezonas išsiskyrė itin atvirų ir drąsių atlikėjų gausa. Pasak jo, Meidė tai demonstravo nuo pirmųjų savo pasirodymų.

Nauja Meidės daina:

VIDEO: MeidĖ - Vaiduoklis

Esu įsitikinęs, kad tokių atlikėjų ne tik Lietuvos, bet ir visos Europos scenai reikėjo seniai. Todėl džiaugiuosi, kad su „Universal Music Group“ Meidės kuriama muzika pasieks šimtus tūkstančių klausytojų“, – apie atlikėjos unikalumą kalba jis.

„Vos tik Meidė pasirodė „Lietuvos balso“ scenoje, daug kas ją pradėjo laikyti jautria ir trapia asmenybe. Tačiau kalbėti ir dainuoti apie ne pačius lengviausius savo išgyvenimus gali tik labai stiprūs žmonės.

Tarptautinė leidybos grupė „Universal Music Group“ visame pasaulyje dirba su tokiais garsiais atlikėjais kaip Billie Eilish, Ariana Grande, The Weeknd, Imagine Dragons ir kitais. Pasak kompanijos vadovo Baltijos šalims Petrio Mannoneno, bendradarbiavimas su „Elitaz“ ir atlikėja Meide žymi naują pradžią šioje rinkoje, o ateityje galima tikėtis ir kitų projektų.

„Džiaugiamės, kad Lietuvoje pradedame dirbti su „Elitaz“ kūrybos namais. Pasitikime jų profesionalumu tiek čia, tiek tarptautinėje scenoje. Todėl ateityje laukiame daugiau sėkmingų projektų su jaunaisiais talentais, o pirmoji sutartis su Meide – tik pradžia“, – pabrėžė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius