Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 22

Bjork tapo nauja programišių auka: internete nutekėjo naujas jos albumas

Nauja programišių auka tapo islandų dainininkė Bjork (49 m.) – jos naujas albumas „Vulnicura“, turėjęs pasirodyti tik kovą, buvo pavogtas ir paviešintas internete.
Bjork albumo „Vulnicura“ viršelis
Bjork albumo „Vulnicura“ viršelis / Albumo viršelis

Devintasis Bjork albumas į internetą nutekėjo praėjus vos dviem dienoms nuo tada, kai ji paskelbė apie planuojamą jo išleidimą kovą.

Dar gruodžio mėnesį programišių auka tapo popkaralienė Madonna (56 m.), kuri taip pat planavo išleisti naują albumą „Rebel Heart“ kovo mėnesį. Tiesa, priešingai nei Bjork, Madonna net nespėjo savo gerbėjams pranešti apie naują savo albumą – jis tiesiog pasirodė internete.

Madonna neslėpė pasipiktinimo ir prašė gerbėjų neklausyti tų dainų, mat jos – tik demo versijos, o kūrybos procese ne viena tų dainų labai pasikeitė, kai kurių apskritai nuspręsta neįtraukti į albumą. Anksčiau laiko Madonna buvo priversta išleisti ir pagrindinį albumo singlą „Living For Love“ – šią dainą ji ketino pristatyti prieš Valentino dieną.

„Instagram“ nuotr./Madonna
„Instagram“ nuotr./Madonna

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius