Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 10

Dėl viruso grėsmės grupė „Mango“ atšaukia koncertus

Šį mėnesį suplanuoti keturi pasirodymai Vilniuje, Druskininkuose, Alytuje ir Šiauliuose neįvyks: „Mango“ atšaukia koncertus ir perkelia juos į lapkritį.
Grupė „Man-go“
Grupė „Man-go“ / Lauros Kazlauskienės nuotr.

Grupės narės nusprendė atsižvelgti į rekomendaciją vengti masinių susibūrimų ir renginių uždarose patalpose: „Šiandien Lenkijos Vyriausybė priverstinai atšaukė visus masinius renginius, mums pakanka apdairumo ir be draudimų.“

Indre Pix nuotr./„Mango“
Indre Pix nuotr./„Mango“

Koronavirusas kelia grėsmę ne tik į koncertus susirinkusiems gerbėjams ir pačioms dainininkėms, bet ir iš Londono planavusiai atskristi Viktorijai, rašoma pranešime spaudai.

„Nors situacija Jungtinėje Karalystėje dėl COVID-19 kol kas yra rami ir toli gražu neprimena aplinkybių, susidariusių Italijoje, į Lietuvą turėčiau skristi lėktuvu, o oro uostai yra paskelbti padidintos rizikos zonomis. Manau, kad šiandien turime būti sąmoningi visi iki vieno, rūpintis ir saugoti savo ir kitų žmonių sveikatą“, – sako Viktorija.

Prieš savaitę naują albumą išleidusios „Mango“ merginos įsitikinusios, kad atšaukti koncertai – tik papildoma atsargumo priemonė, o situacija dėl COVID-19 Lietuvoje ir toliau bus kontroliuojama bei valdoma.

Visą papildomą informaciją apie perkeltų į rudenį koncertų datas ir vietas bilietus įsigiję gerbėjai ras bilietų platintojo bilietai.lt svetainėje.

15min primena, kad dar visai neseniai grupės merginos tikėjosi, kad nepaisant koronaviruso koncertai įvyks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius