Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 18

Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep sukūrė lopšinę vaikams: „Saldaus miego visiems“

Dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep prieš artėjančias šventes nusprendė įrašyti naują dainą – pagal Viltės Sabalienės nuotykių pasaką „Sapniukas Liukas ir sidabro kabliukas“ sukūrė lopšinę vaikams.
Dovilė Filmanavičiūtė
Dovilė Filmanavičiūtė / „Baltų lankų“ nuotr.

„Padainavau ją viešai porą kartų ir padėjau stalčiun. Kol kortos šiemet nesukrito taip, kad norėjosi nueiti studijon ir suteikti jai formą“, – apie naują savo kūrinį, kuriam pati parašė ir muziką, ir žodžius, kalbėjo Miss Sheep.

Pasak jos, lopšinės melodiją savo ukulėle iki tol brazdindavo Elena Augustinaitė, prie jos atsiradimo prisidėjo ir aranžuotę sukūręs Faustas Venckus.

„...Bet štai – aš paspaudžiau mygtuką upload. Ir išėjo gyventi lopšinė, su Fausto studijos detalėmis, susivėlusia Avim ir gražuole Elenute. Ačiū, Vilte, kad timptelėjai mane už alkūnės, kad tas kelias sutrumpėtų“, – gražių žodžių kūrybinei komandai negailėjo Miss Sheep.

Atlikėja tikisi, kad lopšinė atras vietą kiekvieno jos klausančio širdyje, o ypač – patiks ir vaikams. „Dainuokite ją jiems už mane. Būkite laimingi. Būkite vieningi. Būkite šeimose. Tai ypatingai svarbu. Mums visiems augant. Ir, žinoma, saldaus miego visiems!“ – sakė Miss Sheep linkėdama ramaus miego ne tik per švenčių maratoną.

VIDEO: Miss Sheep - Lopšinė

„Šiemet jaučiuosi tokia kupina jaukumo ir noro dalintis, tiek daug ilgesio tikrumui ir mažoms mūsų namų tradicijoms, kad nusprendžiau prisidėti prie daugelio šeimų miego tradicijos – ši mano lopšinė kaip tik ramiam poilsiui ir aš labai viliuosi, kad ji ras kelią į jūsų širdis ir sapnus“, - priduria dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius