-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 21

Du muzikos gigantai – Pharrellas Williamsas ir Jay-Z – apjungė jėgas

Vienas įtakingiausių pastarųjų dešimtmečių muzikantų – Pharrellas Williamsas – šiandien pristato singlą „Entrepreneur“, kurio kviestine žvaigžde tapo kitas nė kiek ne mažiau įtakingas muzikos meistras, reperis Jay-Z.
 Pharrellas Williamsas
Pharrellas Williamsas / Sony Music nuotr.

„Kai laikomės drauge, gerai vienas su kitu elgiamės ir esame vienas kitam atviresni, tuomet kiekvienam iš mūsų būna ir daugiau pinigų, ir galimybių“, – pristatydamas naujieną kalbėjo Ph.Williamsas.

Šioje jau dabar himnu tituluojamoje dainoje atlikėjai mini daugiau nei keliolika juodaodžių antreprenerių, kurie yra pristatomi ir dainos vaizdo klipe.

Pharrell Williams – Entrepreneur

VIDEO: Pharrell Williams - Entrepreneur (Official Video) ft. JAY-Z

Kadangi ši daina yra apie verslo žmones, kurie yra novatoriški, kūrybingi, savo darbais siekiantys gerinti ne tik savo asmeninį, bet ir visuomenės gyvenimą, kartu su „Entrepreneur“ premjera Pharrellas Williamsas pats ryžosi dar vienam kūrybiniam darbui – vienam numeriui jis tapo prestižinio „Time“ žurnalo redaktoriumi.

Žinomas atlikėjas, prodiuseris, net 13 „Grammy“ apdovanojimų laimėtojas pats kalbino žurnalo, kurio tema „Naujoji Amerikos revoliucija“, herojus: „Kurdamas šį numerį paprašiaų savo pažįstamų iš skirtingų sferų pasikalbėti su manimi ar vienas su kitu apie JAV ateities viziją.“

„Happy“ ir „Get Lucky“ superhitų atlikėjas užsiima ne tik muzika. Jis yra ir žinomas mecenatas, antrepreneris, palaikantis drąsias verslo idėjas, kartais prie jų prisidedantis ir pats. Taip pat Pharrellis yra meno parodų kuratorius ir mokytojas žinomame TV projekte „The Voice“ (liet. k. „Balsas“). O 2020 m. jis daug dirbo, kad vergų išlaisvinimo diena JAV taptų nedarbo diena. Specialiai tam kartu su bendraminčiais jis netgi sukūrė projektą „JuneteenthPledge“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius