-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 19

Duetas „8 Kambarys“ didžiausią karjeroje koncertą perkelia į 2022-uosius metus

„8 Kambarys“ skelbia naują svarbiausio savo karjeroje koncerto datą. Populiarioji hiphopo grupė savo pasirodymą didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje Kaune perkelia į kitus metus.
„8 Kambarys“
„8 Kambarys“ / Augustino Grikio nuotr.

Ilgai lauktas koncertas, turėjęs įvykti praėjusių metų lapkričio 7-ąją, o vėliau nukeltas į šių metų balandžio 17-ąją, vyks 2022-ųjų balandžio 2-ąją dieną.

„Nors labai laukėme ir savo svajonės išsižadėti neketiname, tačiau artimiausiu metu tokio didelio koncerto planuoti negalime. Niekas nežino ir negali pasakyt, kaip ir kada keisis situacija su pandemija ir renginių organizavimu. Geriausias mūsų sąjungininkas šiuo metu yra laikas, todėl nusprendėme koncertą perkelti į 2022-ųjų metų balandžio 2 dieną", – sako dueto „8 Kambarys" nariai Talaz ir Corsalis.

Augustino Grikio nuotr./„8 Kambarys“
Augustino Grikio nuotr./„8 Kambarys“

Žiūrovai į 2022-ųjų balandžio 2 dieną „Žalgirio" arenoje Kaune vyksiantį grupės „8 Kambarys" koncertą bus įleidžiami su tais pačiais bilietais, jų keisti nereikia.

2013 m. rudenį susikūrusi grupė „8 Kambarys" karjerą pradėjo nuosavoje įrašų studijoje, kur daug ir ilgai dirbo, kol atrado savitą muzikos skambesį. Sujungę savo solinius kūrinius, Talaz ir Corsalis pradėjo rengti koncertus repo muzikos vakarėliuose, pasirodydavo nedidelių miestelių klubuose ir baruose.

2018 m. duetas išleido debiutinį albumą „Atlantida", iš kurio hiphopo muzikos gerbėjai labiausiai pamėgo hitus „Išmokyk mane šypsotis", „Tyloj", „Pasakyk man" ir „Ieškau".

2019 m. pradžioje „8 Kambarys" ir Vidas Bareikis sukūrė ir įrašė žaibiškai išpopuliarėjusią bendrą kūrinį „Ežero dugne". Bendra daina, kurią „8 Kambarys" su Vidu Bareikiu kartu atliko ne viename festivalyje ir koncerte, tapo bene didžiausiu tų metų lietuviškos muzikos hitu.

Išpopuliarėjusį duetą netruko pastebėti, todėl „8 Kambarys" greitai tapo laukiama grupė koncertų salių scenose ir didžiuosiuose muzikos festivaliuose.

Duetas surengė koncertinį turą „#Defektas", kurio metu koncertavo Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Vėliau „8 Kambarys" pakvietė gerbėjus į išskirtinius pasirodymus „Vasaros terasoje" bei koncertavo visuose didžiuosiuose muzikos festivaliuose „Granatos Live", „Galapagai", „Radistai Village", „Karklė" ir „M.A.M.A. vasara".

2019 m. pabaigoje 8 Kambarys išleido antrąjį studijinį albumą „Panacėja", kurį išpopuliarino dainos „Manęs nesužavėjai", „Raudonam puodely" ir „Jie viską žino apie mus". 2021 m. vasario mėnesį dueto gerbėjai sulaukė kol kas paties naujausio singlo – dainos „Kaip minimum".

8 Kambarys – „Kaip minimum":

VIDEO: 8 KAMBARYS - Kaip minimum

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius