Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 02

Enrique Iglesias grįžta su nauja daina ir intriguojančiu muzikiniu turu

Šiuolaikinės Lotynų muzikos čempionu vadinamas Enrique Iglesiasas sugrįžta ir, rodos, nė kiek nepasikeitęs. O jo sugrįžimas vasaros metu – ne atsitiktinis. Naujausias Enrique singlas „Me Pasé“, įrašytas kartu su reggaetono muzikos žvaigžde Farruko, yra apie gerą laiką ir pasekmes jam prabėgus.
Enrique Iglesias
Enrique Iglesias / „Sony Music“ nuotr.

Enrique Iglesias, Farruko – Me Pasé“

VIDEO: Enrique Iglesias - ME PASE (Official Video) ft. Farruko

Oficialus dainos „Me Pasé“ vaizdo klipas nufilmuotas egzotiškame Samanos pusiasalyje Dominikos Respublikoje. Jo režisierius – ilgametis žymiojo ispano bendražygis Alejandras Perezas, kūręs ir kitus jo klipus: „Bailando“, „Subeme La Radio“, „Duele el Corazon“. Kiekvienas jų turi jau daugiau nei po milijardą peržiūrų internete. Rojaus kampelyje filmuotas „Me Pasé“ yra rimtas pretendentas pakartoti buvusių Enrique darbų sėkmę.

Po kone septynerių metų pertraukos dainininkas paskelbė ir apie naująjį albumą. Netgi 47-ių prestižinių „Billboard“ Lotynų muzikos apdovanojimų laimėtojas, taip pat daugkartinis „Grammy“ laureatas albumo pristatymui ruošiasi jau šį rugsėjį.

Ruduo žymiajam ispanui nusimato išties karštas. Pasirodys ne tik albumas, bet prasidės ir muzikinis turas. Tiesa, šis nusimato kiek neįprastas – su kita pastaruoju metu irgi naują muziką leidžiančią Lotynų muzikos žvaigžde Ricky Martinu.

Tai bus pirmasis Enrique Iglesias muzikinis turas po ketverių metų pertraukos. Tiesa, bilietai į šį ypatingą koncertų ciklą, kuris kol kas paskelbtas tik Šiaurės Amerikoje, buvo išgraibstyti vos pasirodę, todėl yra skelbiamos papildomos datos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius