Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 04

EveBei nenustoja provokuoti: naujuoju klipu brėžia ribą tarp erotikos ir sporto

Evelina Beivydaitė, gerbėjams žinoma EveBei slapyvardžiu, nevengia provokacijų. Lapkritį pasirodęs pirmasis jos singlas „Tyli mergaitė“, pašiepiantis dirbtinį soc. tinkluose kuriamą įvaizdį, jau prasiskynė kelią į radijo topus, o „YouTube“ kanale skaičiuoja tūkstančius perklausų. Šįkart atlikėja grįžta su klipu, kuris savo atvirumu gali nustebinti ne vieną klausytoją. Taip pat klipas atskleidžia Evelinos ryšį su lengvojo kultūrizmo pasauliu.
Evelina Beivydaitė-EveBei
Evelina Beivydaitė-EveBei / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Dainos „Etapas praeitas“ klipui atlikėja fizinę formą ruošė visus metus, o filmavimas įvyko likus vos mėnesiui iki kultūrizmo varžybų. Kaip sako pati Evelina, šiame sporte kūno formų demonstravimas yra visiškai įprastas dalykas. Vis dėlto tiems, kuriems neteko susidurti su lengvojo kultūrizmo pasauliu, klipo kadrai gali pasirodyti tikrai atviri.

Dainą išgirsti galite čia:

VIDEO: EveBei - Etapas Praeitas

Šokoladą teko pamiršti

„Ilgai laukiau, kol šis kūrinys galės išvysti dienos šviesą. Rašydama iškart žinojau, kokiu vaizdu norėsiu perteikti dainos emociją, tačiau nė neįtariau, kad teks nueiti tokį ilgą kelią. Nuo pat paauglystės žavėjausi kultūrizmu ir tobulomis kūno linijomis.

Nerijus ir Gintarė nuotr./Evelina Beivydaitė-EveBei
Nerijus ir Gintarė nuotr./Evelina Beivydaitė-EveBei

Būdama apkūni mergaitė, mėgstanti šokoladą, pamenu, negalėdavau atitraukti akių nuo popscenos dievaičių ir jų užburiančio žavesio“, – juokiasi Evelina.

Suprato, kad, norėdama turėti tobulas linijas, turės atsisakyti ne tik šokolado. Taip pat turės smarkiai dirbti sporto salėje. Evelina į ją pirmą kartą įžengė prieš 7 metus. Nors pradžioje net nežinojo, nuo ko pradėti, tačiau noras buvo stipresnis už abejonę. Pamažu įgavusi patirties ir pasitikėjimo, forma ėmė gerėti, o tikslai vis augo.

„Galiausiai vieną dieną pasiryžau mesti sau iššūki ir siekti vieno aukščiausių tikslų – ruoštis profesionalioms lengvojo kultūrizmo varžyboms. Tačiau už to slypėjo kitas, dar didesnis noras – nufilmuoti muzikinį klipą. Todėl kiekvieną dieną be išimčių treniravausi su svoriais, liejau prakaitą ant kardiotreniruoklių ir valgiau tik tai, kas nurodyta mitybos plane. Taip, tikrai teko užmiršti šokoladą“ – atvirai pasakoja atlikėja.

Nerijus ir Gintarė nuotr./Evelina Beivydaitė-EveBei
Nerijus ir Gintarė nuotr./Evelina Beivydaitė-EveBei

Filmuojant šalta nebuvo

Klipo filmavimo diena išaušo, likus mėnesiui iki kultūrizmo varžybų. Nors buvo šaltas lapkričio vakaras ir visa filmavimo komanda dirbo su žieminėmis striukėmis, Evelinai jos neprireikė. Anot jos, šokis, kuriuo norėjo perteikti dainos emociją, ją pačią gerokai įkaitino.

„Energija, kurią užfiksavome klipe, rodo jausmus, kurie įkalinti gyvena mumyse. Manau, kad daugelis yra patyrę šią emociją, ir, tikiu, jog ne vienam klausytojui kūrinys leis prisiminti kažką gero ir gražaus, net jei tai ir neturėjo ateities. Labai džiaugiuosi, kad pagaliau galiu pristatyti šią dainą. Be to, kviečiu kiekvieną pajusti tą griausmingą emociją, kurią įamžinau savo kūrinyje“, – sako atlikėja.

Jos teigimu, dalyvavimas kultūrizmo varžybose buvo nauja ir itin reikšminga patirtis. Pasiruošimas ir konkurencinė aplinka labai užgrūdino, o naujokei grįžti namo su trofėjumi buvo didelis pasiekimas. Vis dėlto šiuo metu visas Evelinos dėmesys ir energija yra skiriami naujiems kūriniams ir albumui.

„Etapas praeitas“ yra antrasis būsimojo albumo kūrinys, o jau kitų metų pradžioje klausytojai atlikėją galės išvysti trečiajame muzikiniame klipe. Jis, kaip žada Evelina, tikrai nustebins tiek netipine muzika, tiek ir įvaizdžiu.

VIDEO: EveBei - Tyli Mergaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius