Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 03

Festivalyje „Weekend Baltic“ koncertuos elektroninės muzikos žvaigždės „The Chainsmokers“

Festivalis „Weekend Baltic“, kuris vyks rugpjūčio 3–5 dienomis Parnu paplūdimyje Estijoje, patvirtino, kad pavyko pasikviesti šiuo metu vieną populiariausių elektroninės muzikos duetų „The Chainsmokers“.
„The Chainsmokers“
„The Chainsmokers“ / „Weekend Festival Baltic“ nuotr.

„The Chainsmokers“ neseniai laimėjo „Grammy“ ir Amerikos muzikos apdovanojimus už savo kūrinį „Closer“, kurio vaizdo klipas „YouTube“ peržiūrėtas 186 mln. kartų. „The Chainsmokers“ pasirodymas bus didžiausias popmuzikos atlikėjų pasirodymas Estijoje šiais metais.

Dueto „The Chainsmokers“ nariai Andrew Taggartas ir Alexas Pallas meistriškai miksuoja elementus iš indie, šokių ir pop muzikos. Jų proveržiu tapęs singlas „#Selfie“ užkopė į „Bilboard“ šokių muzikos viršūnę, o jo kopijų buvo parduota daugiau nei 10 milijonų.

VIDEO: The Chainsmokers - Closer ft. Halsey

2015 metais grupė surengė daugiau nei 300 pasirodymų visame pasaulyje, įskaitant ir tokius garsius festivalius kaip „Lollapalooza“, „Firefly“, „Tomorrowland“ ir „Ultra“.

Jų singlas „Closer“”, išleistas 2016 metais, pakilo į aukščiausias muzikos topų viršūnes, kur jau laikosi daugiau nei 10 savaičių. Debiutinis albumas „Memories… Do Not Open“ bus išleistas balandžio 7 dieną.

Kartu su „The Chainsmokers“ festivalyje „Weekend Baltic“ pasirodys ir jau anksčiau patvirtinti atlikėjai: Don Diablo, Alanas Walkeris, Alesso, „Clean Bandit“, Kungs, Martinas Garrixas, Deadmau5, Alexas Mattsonas, Arminas van Buurenas, Alok, „Bass Modulators“, Brennanas Heartas, „Cheat Codes“, Futuristik, Syn Cole, GTA, „Wild Motherfuckers“, Alma, (Ex) Da Bass, „Bombossa Brothers“ ir kt. Galutinis atlikėjų sąrašas bus paskelbtas vėliau šį pavasarį.

VIDEO: The Chainsmokers - Don't Let Me Down ft. Daya
VIDEO: The Chainsmokers - Paris
​​​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius