Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 30

Gabrielius Vagelis pristato naują dainą ir vaizdo klipą „Tave čia randu“: įvertinkite

Atlikėjas Gabrielius Vagelis pristato dar vieną naują dainą ir vaizdo klipą „Tave čia randu“ iš savo debiutinio albumo „Vėjai ir vanduo“, kuris publikai bus pristatytas jau šią savaitę.
Gabrielius Vagelis
Gabrielius Vagelis / Nerijaus Kuzmicko nuotr.

Kaip teigia pats dainos autorius, naujasis kūrinys yra apie drąsą išpažinti savo jausmus.

„Daina „Tave čia randu“ pasakoja apie tai, kaip išdrįsti pasakyti tau patinkančiam žmogui, ką jauti. O kai tai padarai, tarsi akmuo nusirita nuo krūtinės, tada visada nori būti ten, kur yra tas žmogus“, – kalbėjo G.Vagelis.

Jau ne pirmą vaizdo klipą kartu su G. Vageliu kuriantis režisierius Karolis Kirijenko džiaugėsi, kad per trumpą laiką pavyko suburti puikią aktorių komandą, kuri labai palengvino režisieriaus darbą.

Naująją G.Vagelio dainą „Tave čia randu“ galite įvertinti čia:

VIDEO: Gabrielius Vagelis - Tave Čia Randu

„Didžiausias iššūkis buvo visiems tiksliai išaiškinti scenarijų, kadangi jis buvo suplanuotas pagal dainos motyvus sekundžių tikslumu. Tačiau viskas pavyko pagal planą – norėjome nuotaikingo klipo, kurio pagrindinė mintis yra Gabrieliaus noras dalintis savo muzika su klausytojais ir, manau, tokį mums tikrai pavyko sukurti“, – mintimis dalijosi K.Kirijenko.

„Sunku net nupasakoti, kaip laukiu šio albumo pristatymo, progos pasidalinti savo kūryba su klausytojais. Laukiu ir tuo pačiu jaudinuosi, nes šįkart skambėsime naujai, bus žymiai daugiau elektroninio skambesio. Išties daug repetuojame ir dirbame prie garso, tad labai tikiuosi savo gerbėjams padovanoti nepamirštamus vakarus“, – sakė G.Vagelis.

„Tave čia randu“ yra viena iš dešimties naujojo G.Vagelio albumo „Vėjai ir vanduo“ dainų. Lapkričio 2 d. albumas bus pristatytas Vilniaus, lapkričio 5 d. – Kauno, o lapkričio 12 d. – Klaipėdos publikai, tad G.Vagelis dabar gyvena pasiruošimo koncertams nuotaikomis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Atlikėjas Gabrielius Vagelis nusiskuto plaukus: „Labiausiai bijojau, ką mama pasakys“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius