-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 12 22

Grupė „Despotin Fam“ pristato naujausią kalėdinį kūrinį

Viena ilgiausiai gyvuojančių Lietuvos repo grupių – „Despotin Fam“, prieš Kalėdas pažeria staigmenų ir pristato savotišką kalėdinį kūrinį – „Aguonų pienas“ bei gruodžio 25 dieną kviečia į koncertą, kuris įvyks festivalių namuose, Vilniuje – „Line Up“.
Grupės „Despotin Fam“ narys Vitalijus Vaiper Puzyriov
Grupės „Despotin Fam“ narys Vitalijus Vaiper Puzyriov / Arūnė Shoot nuotr.

„Mums kiek neįprastai, bet galima sakyti, kad ir mes turime Kalėdoms skirtą kūrinį. Iš tiesų „Aguonų pienas“ yra apie visą kalėdinį sprintą, kai nerandi, ko trūksta tą naktį.

O dažniausiai mums visiems trūksta būtent suvokimo, kad visa tai ko ieškai Kalėdoms, gali daryti ir visus metus: skirti dėmesio ir gauti dėmesio, gal net kartais gauti ir dovanoti dovanas, tai kas reikalinga“, – mintimis apie naujausią grupės „Depotin Fam“ kūrinį dalinasi reperis, muzikos prodiuseris Vitalijus Vaiper Puzyriov.

DESPOTIN FAM – AGUONŲ PIENAS (AUDIO):

VIDEO: DESPOTIN FAM - AGUONŲ PIENAS (AUDIO)

Grupė „Despotin Fam“ jau kurį laiką pristato savo naują kūrybą, prieš metus išleido kūrinį „Ice Cream“, per pandeminius metus kartu su „G&G Sindikato“ nariais Kastetu ir Mamania pristatė – „Susiskambinam“ bei kartu su reperiu Karpiu išleido dainą apie kūrybinį pašaukimą ir vidinį susikalbėjimą – „Nebešauk“. Tikimasi, kad 2022 metai taps ir naujo albumo išleidimo metais.

„Pastarieji metai, bent jau mūsų grupei buvo labai panašūs į visus kitus. Esam išsibarstę po pasaulį, tad dažniausiai scenoje susitinkame kas pusmetį, surengiame koncertus, dalyvaujame festivaliuose, taip ir prabėga visas laikas.

Kiekvienas atskirai turime įvairių kūrybinių planų, man asmeniškai pastarieji metai buvo solinės kūrybos metais, o dabar tikimės visi kartu turėti naujausio albumo įrašų stovyklą“, – dalinasi Vitalijus Vaiper Puzyriov.

Arūnė Shoot nuotr./„Despotin Fam“
Arūnė Shoot nuotr./„Despotin Fam“

„Despotin Fam“ išleido ne tik naują kūrinį, tačiau kviečia ir į gyvą susitikimą Vilniuje, per pačias Kalėdas. „Koncertas per Kalėdas, jau savaime savotiškas iššūkis, labai tikimės, kad visi mūsų muzikos gerbėjai bei draugai pakils nuo stalų ir atlėks gyvai pasimatyti, nes mes pasirengę atiduoti daug energijos!“, – apie būsimą koncertą pasakoja „Despotin Fam“ nariai.

Jau šį šeštadienį, gruodžio 25 dieną, Geležinkelio g. 6, muzikos klube „Line Up“, kalėdines dvasios bus kur kas daugiau!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius