Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 13

Grupė „Velvet“ praneša apie savo koncertus ir kviečia susipažinti iš arčiau

Grupė „Velvet“ susikūrė prieš ketverius metus Alytuje. 2019 metais išleidę dainą „Medžiai melagiai“, atlikėjai tapo žinomi ne tik savo gimtajame mieste, bet ir visoje Lietuvoje.
Temos: 2 Muzika Koncertas

15min studijoje lankėsi trys grupės „Velvet“ nariai – Tadas Gudzinevičius, Uosis Galkevičius ir Saulė Blažaitytė. Iš viso jų yra penki – dar Mykolas Zablackas ir Matas Krugelis.

Jie papasakojo grupės susikūrimo istoriją. Viskas vyko mokykloje, kai Tadas išgirdo grojant kitą grupės narį Mykolą būgnais. Tada vaikinai nusprendė kartu muzikuoti, o laikui bėgant prie jų prisijungė ir kiti grupės nariai.

VIDEO: VELVET - MEDŽIAI MELAGIAI ( OFFICIAL VIDEO )

Populiarioji daina „Medžiai melagiai“ nebuvo pati pirmoji, kurią jie sukūrė. Jos atsiradimo istorija yra labai netikėta – Tadas ją papasakojo 15min studijoje.

VIDEO: VELVET - MĖNULI ( OFFICIAL AUDIO )

Nors ir muzikantams buvo minčių, kad jau sukūrė savo hitą ir toliau jų šlovė gali mažėti, vis dėlto grupei „Velvet“ pavyko užkariauti klausytojų širdis ir su daina „Mėnuli“.

Grupe Velvet
Grupe Velvet

Po karantino grupė sugrįžta su aibe naujų idėjų bei ambicijų: vasarą pasirodys naujas albumas, kuriame klausytojai galės išgirsti ne tik jau seniai koncertuose skambančias dainas, bet ir naujus, dar niekur negirdėtus kūrinius, o albumą per visą Lietuvą nulydės ir koncertinis turas: liepos 15 dieną jie pasirodys Vilniaus Vasaros terasoje, liepos 23 dieną – Kauno „Adform“ kiemelyje, o rugpjūčio 13 dieną – „Vila Auska“ Palangoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius