Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 29

Į grupę „Man-go“ grįžta Viktorija: pakeis motinystės atostogų išeinančią Rimą Petrauskytę

Grupė „Man-go“ savo gerbėjams praneša, jog netrukus motinystės atostogų išeinančią Rimą Petrauskytę-Paulauskienę grupėje pakeis Viktorija Emanuel.
Grupė „Man-go“
Grupė „Man-go“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Merginos tikina, jog jau metas bendru sutarimu išleisti Rimą ilsėtis ir gyventi ramiame laukime. Juk ji ką tik be jokių ypatingų sąlygų ruošėsi ir dalyvavo jubiliejiniame grupės 20-mečio koncerte, kurio prisiminimais ir puikiais įspūdžiais grupė gyvena iki šiol. Apie šį koncertą šiuo metu kuriamas ir dokumentinis filmas. Peržiūrima visa nufilmuota medžiaga, tad ateityje žadama įvairių video naujienų. Jau dabar merginos su gerbėjais dalinasi filmuku, kuris kaip intro buvo sukurtas būtent jubiliejiniam koncertui.

VIDEO: MAN-GO VĖL KARTU

Visus nustebino tai, kad Rima besilaukdama jau 7 mėnesį neprašė nei palengvintos choreografijos, nei kitokių lengvatų – visur dalyvavo pilna koja.

„Džiaugiuosi, jog laukimas toks, kuris leido viską daryti pilnai atsidavus. Žinojau, kad negaliu nuvilti grupės gerbėjų, kurių arenoje susirinko tūkstančiai. Tačiau dabar ateina metas pasakyti „Stop“. Su Gabija ir Juste pasitarėme ir nusprendėme, jog grupė veiklos neturėtų sustabdyti. Juk netrukus, ypač gruodį, laukia nemažai koncertų“, – sakė grupės lyderė.

Lauros Kazlauskienės nuotr./Grupė „Man-go“
Lauros Kazlauskienės nuotr./Grupė „Man-go“

Taip ir buvo nuspręsta, jog į grupę grįš gerbėjų mylima Viktorija. Toks sprendimas buvo priimtas dar besiruošiant jubiliejiniam koncertui. Viktorija puikiai susigyveno ne tik su grupės hitais, bet ir su naujausiomis dainomis. Tad grupės programa išliks lygiai tokia pati plati, o ir pati Vika žada įnešti naujo skambesio.

Moteris džiaugiasi, jog net ir gyvendama Londone gali savo dabartinį darbą derinti su mėgstama pramoga. Londone Viktorija dirba mikropigmentavimo specialiste, tad savo darbo laiką dėliojasi pati. Ji šypsosi, jog skrydis į Lietuvą užtrunka vos tiek, kiek kelionė iš Vilniaus į Klaipėdą, tad dalyvauti repeticijose ir koncertuose nebus nė kiek sudėtinga.

TAIP PAT SKAITYKITE: Buvusi grupės „Mango“ narė Viktorija Perminaitė ištekėjo už Paulo Edwardo Emanuelio

Lauros Kazlauskienės nuotr./Viktorija Emanuel
Lauros Kazlauskienės nuotr./Viktorija Emanuel

Tad naujų jėgų įgavusios „Man-go“ merginos ir toliau žada nesustoti. Ruošiamos naujos muzikinės staigmenos, o kitais metais „Man-go“ žada padovanoti 20-mečio koncertus ir mažesnių Lietuvos miestų gyventojams. Jos nori džiaugsmu pasidalinti su visais, net ir tais, kurie į koncertą Klaipėdoje atvykti neturėjo galimybių.

Rima tikina, jog nuo grupės veiklos neatsitrauks ir būtinai stebės, kaip merginoms sekasi. Ji linki merginoms sėkmės ir tikisi, jog grupės gerbėjams bus įdomu pamatyti pasirodymus naujoje sudėtyje.

O sugrįžusi Viktorija žodį „laikinai“ taip pat vartoja atsargiai. Ji įsitikinusi, jog tai nėra tik trumpalaikis sugrįžimas, o su grupe „Man-go“ dar teks pasirodyti ne viename įdomiame projekte.

VIDEO: Mango - Alyvos
VIDEO: MANGO - Pavasariniai žiedai 2018
VIDEO: Mango - Ėjom

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius