Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 25

Į Lietuvą atvyksta „Eurovizijoje“ antrąją vietą laimėjusi prancūzė Barbara Pravi

Visos Europos širdis suvirpinusi lyriškoji atlikėja Barbara Pravi atvyksta į Lietuvą. Šių metų didžiausiame Europos muzikos konkurse „Eurovizija“ iškovojusi antrąją vietą ir vos nusileidusi nugalėtojų grupei „Maneskin“, surengs du pasirodymus. Oficialiai patvirtinta, kad žinoma atlikėja vasario 5 d. koncertuos Kauno „Žalgirio“ arenoje, o vasario 6 d. – Vilniuje, „Compensa“ koncertų salėje.
Barbara Pravi
Barbara Pravi / Organizatorių nuotr.

Prancūzijos atlikėja, muzikos kūrėja ir aktorė B.Pravi pirmą kartą atvyksta į Lietuvą. Paryžiuje gimusi ir gyvenanti žinoma atlikėja po sėkmingo pasirodymo „Eurovizijos“ dainų konkurse tapo žinoma ne tik savo šalyje, bet ir visoje Europoje.

Savo tikrumu, balso subtilumu ir lyriškumu pavergusi žiūrovų širdis, įteptame koncertų grafike, šalies renginių organizatorių kvietimu, surado vietos Lietuvai ir sutiko surengti du išskirtinius koncertus.

Menininkų ir muzikantų šeimoje gimusi Barbara yra išleidusi tris EP albumus: Barbara Pravi (2018 m.), „Reviens pour l’hiver“ (2020 m.) ir „Les prières“ (2021 m.), o visai neseniai naują pilno metro albumą „On n’enferme pas les oiseaux“. Dainininkė atvira, labai norėjo pristatyti naujus kūrinius ir nepaskęsti tik koncertinėje veikloje.

Barbara Pravi – Saute:

VIDEO: Barbara Pravi - Saute (Clip Officiel)

Naujausiame Barbaros darbe – albume „On n’enferme pas les oiseaux“ užkoduota paukščių simbolika, kaip laisvės simbolis. Naujo pozityvaus albumo dainas melomanai išgirs ir Lietuvoje.

Organizatorių nuotr./Barbara Pravi
Organizatorių nuotr./Barbara Pravi

Prancūzę Europoje išgarsino ir daugybės gerbėjų liaupsių Lietuvoje sulaukęs kūrinys „Voilà“, kuris visose pasiklausymo platformose turi rekordinius perklausų kiekius.

Pačiai B.Pravi artimas kūrinys pasakoja apie atlikėją, ilgai buvusią šešėlyje, tačiau norinčią užkariauti sceną ir pasidalinti savo dainomis su pasauliu. Kūrėja įkvėpimo sėmėsi iš šansono žanro ir tokių atlikėjų kaip Jacques'as Brelis ir Edith Piaf.

Barbara Pravi – Voilà:

VIDEO: Barbara Pravi - Voilà - LIVE - France

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius