Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 16

Į Robbie Williamso koncertą plūdo gerbėjų minia, tarp jų – ir žinomi žmonės

Trečiadienio vakaras – itin svarbus Robbie Williamso gerbėjams Lietuvoje. Pasaulinė žvaigždė čia surengė didžiausią metų šou Baltijos šalyse „The Heavy Entertainment Show“. Į Vingio parką Vilniuje publika ėmė rinktis iki koncerto pradžios likus dar kelioms valandoms.
Mantas ir Indrė Stonkai, Simona ir Jonas Nainiai, Andrius Mamontovas
Mantas ir Indrė Stonkai, Simona ir Jonas Nainiai, Andrius Mamontovas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Nors turo „The Heavy Entertainment Show“ koncertas prasidėjo 20 val., kai pirmasis scenoje pasisveikino populiarusis britų duetas „Erasure“, į Vingio parką ištikimiausi dainininko gerbėjai pradėjo plūsti dar ankstyvą vakarą – vartai jiems atverti buvo jau nuo 17 val.

Čia visi skubėjo užsitikrinti kuo geresnių vietų. Kadangi visi parduoti bilietai – stovimi, melomanai kovojo dėl priekinių eilių, gero vaizdo ir garso.

Visgi vis tiek milžiniškoje eilėje prie įėjimo gerbėjams teko laukti kelias valandas. Net ir prieš 21 val., kai netrukus turėjo prasidėti vakaro žvaigždės pasirodymas, buvo daugybė dar į teritoriją nepatekusių klausytojų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Robbie Williamso šou Vingio parke: duetas su tėvu, gerbėja Edita ir dviprasmiškas „spasibo“

15min nuotr. /Gerbėjai renkasi į Robbie Williamso koncertą
15min nuotr. /Gerbėjai renkasi į Robbie Williamso koncertą

Pasiklausyti pasaulinės žvaigždės koncerto atvyko ir žinomi žmonės. Tarp jų – Andrius Mamontovas, Jonas ir Simona Nainiai, Liucina ir Tadas Rimgailos, Gabrielė Martirosianaitė, Monika Pundziūtė, Egidijus Dragūnas su drauge Kotryna ir sūnumi Deividu, Indrė ir Mantas Stonkai, Martynas Tyla, Rokas Laureckis su sužadėtine Aida.

Beje, tai jau antrasis Robbie pasirodymas Lietuvoje – 2015-ųjų pavasarį jis koncertavo Kauno „Žalgirio“ arenoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Robbie Williamso šou Vingio parke: duetas su tėvu, gerbėja Edita ir dviprasmiškas „spasibo“

Apie Robbie Williamsą

Savo muzikinę karjerą R.Williamsas pradėjo dar 1990 metais – penkerius metus dainavo su grupe „Take That“. Vėliau ėmėsi solinės veiklos, ją sėkmingai vysto jau beveik 20 metų.

Dainininko diskografijoje yra net kelios dešimtys visoje Europoje išpopuliarėjusių hitų – „Feel“, „Angels“, „Millennium“, „Let Me Entertain You“, „Kids“, „Supreme“, „Rock DJ“ ir daugelis kitų.

Daininkas yra daugiausiai įrašų D.Britanijoje pardavęs solo atlikėjas ir viena ryškiausių muzikos žvaigždžių pasaulyje.

R.Williamsas yra laimėjęs rekordinį skaičių, net 18, „BRIT Awards“ apdovanojimų. Dainininkui, kuris pirmąjį įvertinimą gavo dar 1998 m., šiemet taip pat buvo įteiktas prestižinis „BRIT Icon“ apdovanojimas.

Net 6 atlikėjo albumai patenka į didžiausiu tiražu parduotų įrašų D.Britanijoje šimtuką. 2006 m. R.Williamsas pasiekė oficialų „Guinness“ rekordą – per vieną dieną į dainininko koncertus buvo parduota daugiau nei 1,6 mln. bilietų.

Pasaulyje yra nupirkta daugiau nei 77 mln. R.Williamso albumų – pagal šį rodiklį jis yra vienas sėkmingiausių dainininkų populiariosios muzikos istorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius