-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 10 18

Ingos Jankauskaitės ir Lino Adomaičio premjera: „Šiai dainai mes brendome 20 metų“

Praėjus beveik 20-iai metų muzikos prodiuseris Linas Adomaitis ir aktorė Inga Jankauskaitė vėl suvienijo savo kūrybines jėgas. Duetas įrašė jautrią dainą „Mylėt nelengva“, kuria šiandien dalijasi su muzikos gerbėjais.
Inga Jankauskaitė ir Linas Adomaitis
Inga Jankauskaitė ir Linas Adomaitis / Asmeninio albumo nuotr.

„Šiai dainai mes, ko gero, brendome 20 metų, tad susitikę su Inga įrašų studijoje supratome vienas kitą iš pusės žodelio. Mūsų daina gimė labai natūraliai. Momentais netgi atrodė, kad tų prabėgusių metų visai nebuvo, rodėsi, kad dar vakar su grupe „L+“ sėdėjome įrašų studijoje“, – nostalgiškai kalba Linas Adomaitis.

Dainos „Mylėt nelengva“ žodžius parašė Inga, o muziką sukūrė ir aranžavo Linas. Duetas sako, kad kūrinio įrašas išties prabangus – gyvų instrumentų galybė, pritariamieji vokalai, styginių instrumentų sekcija, o prie dainos garso dizaino darbų buvo praleista daugiau nei dvi savaitės.

Linas įsitikinęs, kad atsiskleisti šiai dainai padėjo muzikos ir žodžių sąjunga: „Gavau daug Ingos eilėraščių, bet vos perskaitęs šį – supratau, kad jis kažkuo ypatingas, gilus, tikras. Jis mane palietė. Pamenu, Inga sakė, bus jį sunku atrakinti. O aš jai mirktelėjau, kad raktą jau turiu“, – šypsosi Linas.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Jankauskaitė ir Linas Adomaitis
Asmeninio albumo nuotr./Inga Jankauskaitė ir Linas Adomaitis

„Tas eiles parašiau jau prieš keletą metų ir skaitydavau savo koncertuose. Tiesą sakant, niekada nemaniau, kad iš jų gims daina. Ir kai jau nusprendėme kartu įrašyti dainą, iš daugybės nusiųstų Linui tekstų, mano didelei nuostabai, jis pasirinko būtent šį. Aišku, teko dar prie jo padirbėt, parašyt priedainį ir štai – nuoširdžiai džiaugiamės rezultatu. Lengvai gimusi, tegu lengvai gyvena!“ – džiaugsmo neslepia Inga Jankauskaitė.

Lino Adomaičio 20-mečio turui besiruošiantis duetas repetuoja ne tik naujausią dainą, bet ir dar kelis kūrinius, kurių kol kas abu atlikėjai nepanoro atskleisti. Duetas patikino, kad tai labai gerai visai Lietuvai pažįstamos Lino prodiusuotos dainos.

Paklausykite Ingos ir Lino dainos:

VIDEO: Linas Adomaitis ir Inga Jankauskaitė - Mylėt nelengva

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius