-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 11

Įvertinkite: debiutuojanti seserų grupė „LadySisters“ pristato dainą „Dance“

Netradiciniai profesionalaus šokio, vaidybos ir vokalo sprendimai – tai, kuo debiutuojanti grupė „LadySisters“ žada išsiskirti iš kitų Lietuvos atlikėjų.
„LadySisters“
„LadySisters“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Svarbiausia tai, kad šokis, vaidyba ir vokalas atliks lygiaverčius vaidmenis. Kiekvienas pasirodymas pulsuos energija, stebins kūrybiškumu bei subtiliomis idėjomis, nestigs sportinės gimnastikos elementų ar net kaskadinių triukų.

Pagrindinė grupės vokalistė INdY – Indrė Pivoraitė – yra profesionali aktorė, šokėja, choreografė, dainininkė, dainų autorė, TV laidų ir renginių vedėja.

Jos sesuo TiNa – Lietuvos rekordininkė. („Daugiausiai persivertimų atgal“, eng. „Back handspring step-out“ – 32kartai). Augustina Pivoraitė – yra profesionali choreografė, šokėja, gimnastė.

Asmeninio albumo nuotr./„LadySisters“
Asmeninio albumo nuotr./„LadySisters“

Šis daugkartinių Lietuvos ir Europos gatvės šokių čempionių projektas – ne pirmasis. Kartu merginos jau yra įkūrusios vaikų, jaunimo ir šeimų klubą „INdY dance‘SiNG“, kuriame veikia dainavimo, šokių, teatro ir TV studijos.

Šiuo metu  merginos ruošiasi autorinės dainos „Dance“ muzikinio klipo filmavimui. Anglijoje mokslus baigęs režisierius P.Mickus kartu su atlikėjomis sukūrė unikalų siužetą, kuris ne tik subtiliai perteiks pagrindinę idėją, bet ir nustebins vizualiais sprendimais. Klipe dalyvaus apie 30 profesionalių aktorių ir gatvės, baleto, modernaus šokio šokėjų.

„Geriausių rezultatų atlikėjai gali pasiekti tuomet, kai jaučia tarpusavio ryšį, kai dirba kaip vieninga komanda ir individualias savo stiprybes jungia su kitų komandos narių stiprybėmis. Užaugome su muzika, scena mums tapo antrais namais, be to, esame sesės ir meno pojūtis mus vienija. Manau, mūsų meilė muzikai ir judesiui padės sukurti prasmingų pasirodymų“, – svarstė I. Pivoraitė.

Iš karto po to sesės filmuos dar vienos autorinės dainos „Pasakyk man“ vaizdo klipą su
INdY Dance’SiNG klubo dainavimo studijos, Pepės Ilgakojinės, pačiais mažiausiais atlikėjais. „Norime skatinti vaikų užimtumą, populiarinti vaikų muziką, jų siekius ir svajones“, – sakė sesės.

VIDEO: LadySisters - Dance ( Audio)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius