Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 03

Įvertinkite: Natalija Bunkė po skyrybų pristato dramatišką dainą „Nieko asmeniško“

Per ilgai, per ilgai širdyje slėpiau, kiek žaizdų palikai, gyvenai padrikai, o dabar sėdi ir klausai...Jei atvirai – tau pasakysiu vaizdžiai ir meniškai – eik po velnių, tikrai nepaklysi...Nieko asmeniško... Tokie, atrodo, labai asmeniškai, dabar jau buvusiam Natalijos Bunkės vyrui Danieliui, skirti žodžiai skamba naujausioje kardinaliai pasikeitusios atlikėjos dainoje „Nieko asmeniško“.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Stop kadras

Vieša paslaptis – skyrybas inicijavo pati  „Pop ladies“ lyderė. Tad ir daina, kurioje vyriškos lyties atstovas meniškai siunčiamas po velnių, leidžia suprasti – iki šiol viešai buvusio vyro nepeikusi Natalija pagaliau pratrūko?

Tačiau pati atlikėja tokias kalbas neigia, nors ir pripažįsta, kad panašių minčių klausytojams gali kilti.

„Su Stano kurdami šią dainą kažkuriuo momentu supratome, kad ji panaši į asmeninį ir vieša mano kerštą, tačiau yra kaip yra – tai tik daina ir ji neskirta jokiam konkrečiam asmeniui, juolab mano buvusiam vyrui“ – juokiasi Natalija ir priduria, kad tai greičiau daina moterims.

„Neretai mes, moteriškosios lyties atstovės, norime savo vyrus pasiųsti po velnių, tad štai – garsiai pasileidote automobilyje šią dainą ir pasiuntėte ką reikia ir kur reikia“ – sako atlikėja. Ji priduria, jog šiuo metu savo gyvenime ji išgyvena tik teigiamas emocijas – artėjančios šventės su jau ūgtelėjusiu sūnumi, naujas įvaizdis, vis sėkmingiau besiklostanti karjera.

„Viskas, kas buvo negera, liko kažkur toli toli praeityje, esu iš tų žmonių, kurie gyvena dabartimi bei ateitimi. Praeitis lai lieka kažkur anapus“ – šypsosi N.Bunkė ir paragina visus įvertinti jos dainą. „Mylėkite ją, nekęskite jos, keikite ar dievinkite – vis tiek tai NIEKO ASMENIŠKO“ – pokalbį baigia blondinė raudonomis it kraujas lūpomis.

Portalas Žmonės.lt kviečia skaitytojus įvertinti naują Natalijos Bunkės dainos „Nieko asmeniško“ vaizdo klipą komentaruose.

VIDEO: Natalija Bunkė – „Nieko asmeniško“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius