Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 01

Jazzu apstulbino dainavusi klaipėdietė: „Vienas blogiausių dalykų, kurį girdėjau gyvenime“

Sekmadienio vakarą „X Faktoriaus“ scenoje bus ir tokių, kurie uždainuos pirmą kartą. Laidos vedėjų akį Laura Stikliūtė patraukė dar užkulisiuose. Simpatiškos išvaizdos klaipėdietė – tikra drąsuolė, kuriai kameros visai nebaisios. Logistikos kompanijoje administratore dirbanti 30-ies metų moteris – puikiai bendrauja ir neieško žodžio kišenėje. 
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Lina Stikliūtė
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Lina Stikliūtė / Žygimanto Gedvilos/15min ir „X Faktoriaus“ nuotr.

Lauros kolegos nuolatos girdi ją dainuojant, tad jauna moteris sumanė užkariauti „X Faktoriaus“ sceną.

„Žmonės sako, kad reikia save išbandyti. Tai kodėl ne dabar? Tikiu, kad šiandien yra mano laikas. Aš labai noriu, muzika mano gyvenime reiškia labai daug. Jeigu man gera – muzika, jei man bloga – muzika. Muzika yra visą laiką su manimi“, – šypsosi klaipėdietė.

Laukdama savo pasirodymo „X Faktoriaus“ scenoje Laura neslėps, kad jaučia jaudulį ir baimę. „Užlipsiu ten ir įdomu, kas bus...“, – jau šį vakarą kalbės mergina. Įdomu yra tai, kad Laura pirmą kartą pajaus, ką reiškia dainuoti scenoje!

„X Faktoriaus“ nuotr./Laura Stikliūtė
„X Faktoriaus“ nuotr./Laura Stikliūtė

„Kažkada seniai buvau realybės šou „Dangus“ atrankoje. Bet dabar aš suprantu, kad savęs aš nebūčiau pakvietusi. Tuo metu – ne“, – atvirai kalbės mergina.

Vadinasi, dabar kažkas pasikeitė? „Žmonės man sako, kad tu tikrai gali. Kai groja muzika, aš negaliu nedainuoti“, – juoksis klaipėdietė, patvirtindama garsios poetės žodžius, kad lakštingala negali nečiulbėti.

Teisėjai, išgirdę, kokią dainą pasirinko Laura, pagirs ją už puikų muzikinį skonį. Tačiau, išgirdę vos pirmąsias moters pro šalį traukiamas eilutes, nutrauks jos pasirodymą ir bandys gelbėti situaciją paprašydami pradėti dainuoti iš naujo.

„Žiauriai nepataikai, pasitempk“, – ragins teisėjai. „Dirbi logistikos kompanijoje, moki skaičiuoti, tai išsiskaičiuok“ – patarimus dalins J.Arlauskaitė-Jazzu.

Antras Lauros bandymas dainuoti padėties neišgelbės... M. Mikutavičius dengsis ausis, S.Urbonavičius-Samas nutrauks pasirodymą, o J.Arlauskaitė-Jazzu guos dalyvę.

„X Faktoriaus“ nuotr./Laura Stikliūtė
„X Faktoriaus“ nuotr./Laura Stikliūtė

Teisėjams sužinojus, kad Laura pirmą kartą scenoje dainuoja su muzika, neslėps nuostabos.

„Čia be šansų, brangioji Laura. Gal tu taip gali sau dainuoti, bet ne scenoje. Tu labai fainas žmogus, bet to neužtenka“, – kalbės S.Urbonavičius-Samas.

„Pasakysiu atvirai – tai buvo vienas blogiausių dalykų, kurį girdėjau gyvenime“, – jau sakys J. Arlauskaitė-Jazzu.

„Atleiskite, kad teko tai išklausyti“, – su šypsena veide kalbės Laura.

Kaip seksis kitiems dalyviams ir kokias naujas žvaigždes šį kartą atras projekto teisėjai, sužinosite jau šį vakarą 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius