-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 07 06

Jennifer Lopez pristato ispanišką dainą „Ni Tu Ni Yo“: ar pavyks pranokti „Despacito“?

Visą pasaulį apsėdusi puertorikiečių Luiso Fonsi ir Daddy Yankee daina „Despacito“ į naujas aukštumas iškėlė ispanišką muziką – iki tol ji domino tik ispanakalbius, o dabar jos reikia visiems. Išnaudoti ispaniškos muzikos pakilimą suskubo ir Jennifer Lopez (47 m.), šią savaitę pristačiusi naują dainą „Ni Tu Ni Yo“.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez / „Instagram“ nuotr.

Jennifer Lopez, kuri yra puertorikiečių dukra, šiuo metu rengia antrąjį vien ispaniškų dainų albumą, prie kurio dirba kartu su buvusiu savo vyru, Lotynų Amerikos superžvaigžde Marcu Anthony. Planuojama, kad albumas, dar neturintis pavadinimo, bus išleistas šį rudenį.

Liepos 4-ąją, per JAV nepriklausomybės dieną publikai pristatyta naujoji Jennifer Lopez daina „Ni Tu Ni Yo“ (liet. „Nei tu, nei aš“), kurią ji įrašė kartu su populiaria kubiečių regetono grupe „Gente de Zona“, ir yra šio jos albumo pagrindinis singlas.

Ispaniškų ritmų mėgėjai „Gente de Zona“ tikriausiai dar prisimena iš Enrique Iglesias 2014-ųjų hito „Bailando“.

„Bailando“ šiandien turi net 2,2 mlrd. peržiūrių „YouTube“, o „Despacito“ per kur kas trumpesnį laiką jau spėjo surinkti net 2,3 mlrd. peržiūrų. Gal Jennifer Lopez, laiku įšokusiai į traukinį, pavyks pakartoti šių dainų sėkmę?

15min primena, kad pirmasis Jennifer Lopez ispaniškas albumas buvo išleistas prieš 10 metų, 2007-aisiais, ir buvo labai sėkmingas – tada „Como Ama Una Mujer“ (liet. „Kaip myli moteris“) pasiekė dešimtą „Billboard“ topo vietą.

VIDEO: Jennifer Lopez - Ni Tú Ni Yo (Audio) ft. Gente de Zona

TAIP PAT SKAITYKITE: Prabangi romantika: trumpa Jennifer Lopez išvyka su mylimuoju į Prancūziją kainavo 358 tūkst. dolerių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius