Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 21

Jovani išleido būsimą vasaros hitą, kurį įrašė su JAV žvaigžde Vassy: išgirskite

Jonas Nainys-Jovani pristato pirmą su muzikos industrijos milžine „Warner Music Group“ išleistą singlą „Be Right Back“. Jį atlikėjas sukūrė ir įrašė kartu su stipria tarptautine komanda.

„Pirmi kartai visada kelia daugiausia jaudulio. Tačiau šis kartas persipynęs su džiaugsmu – už mano nugaros didžiulė muzikos kompanija. Visai šiaip didelei komandai esu be galo dėkingas. Kartais pats turiu sau įžnybti, kad suprasčiau kas vyksta aplinkui – iki šio momento mus vedė ilgas kelias“, – sako Jovani.

Kartu su Jovani prie kūrinio dirbo stipri tarptautinė komanda. „Be Right Back“ parašė žinoma JAV dainų kūrėja Maegan Cottone, ji yra dirbusi su tokiomis žvaigždėmis kaip Kylie Minogue, Britney Spears, „Little Mix“, didžėjais Jax Jones, Sigala ir daugeliu kitų. Dainą Jovani prodiusavo kartu su Didžiojoje Britanijoje gyvenančiu lietuvių prodiuseriu Embody.

Žiūrėkite 15min pokalbį su Jonu:

VIDEO: Jovani debiutas su tarptautine komanda: naujas hitas ir ranka pasiekiama svajonė

Kūrinio vokaliste tapo australų dainų kūrėja, prodiuserė ir atlikėja VASSY. Keturis į pirmąją „Billboard“ topo vietą iškopusius singlus turinti atlikėja per savo karjerą dirbo su ryškiausiais pasaulio muzikantais: Davidu Guetta, Afrojack, Tiesto, Scooter, Showtek ir kitais.

Ilgame jos darbų sąraše net 446 milijonus kartų „Spotify“ platformoje perklausytas, septynis kartus platininiu tapęs bendras jos ir Davido Guettos darbas „Bad“ ir į pirmąją vietą „Billborad“ tope užėmusi, daugiau kaip 165 mln. kartų „Spotify“ perklausyta daina su Tiesto „Secrets“.

Jovani – „Be Right Back“

VIDEO: Jovani - Be Right Back (feat. Embody & VASSY) (Lyric Video)

„Be Right Back“, kuriam jau dabar pranašaujamas vasaros hito statusas yra tarsi sugrįžimas į praeitį. Jau pirmieji dainos akordai nukelia į nostalgišką vasarą – laikotarpį, kai gyvenimas tekėjo įprastu ritmu. Gitaros garsai ir išskirtinis VASSY vokalas šį įspūdį dar labiau sustiprina.

„Tai pirmasis mano vasaros singlas, jame kiekvienas klausytojas ras savo istoriją ar atsiminą. Labai tikiuosi, kad kūrinį įvertins mūsų tautiečiai ir užsienio klausytojai“, – apie daina pasakoja Jovani.

Jovani yra puikiai žinomas elektroninės muzikos mėgėjams. Nuo 2018 m., kada pradėjo solinę karjerą, Jovani yra išleidęs daugybę didelės sėkmės sulaukusių hitų. Atlikėją socialiniuose tinkluose seka daugiau kaip 400 tūkstančių gerbėjų, jo vaizdo klipai peržiūrėti virš 90 mln. kartų.

Luko Griciaus nuotr./Jovani
Luko Griciaus nuotr./Jovani

„Euforiškas pabėgimas į klubą“ – taip Jovani kūrybą apibūdino įtakingas muzikos žurnalas „Billboard“, negailėjęs liaupsių singlui „Half Life“.

Dar didesnių simpatijų lietuvių atlikėjui neslėpė dažnai svarbiausiu balsu klubinės muzikos pasaulyje vadinamas „EDM.com“, teigiantis, kad Jovani ir Jazzu bendras hitas „Keep It To Myself“ buvo vienas geriausių 2018-ųjų metų kūrinių, turintis „viską, kas mums patinka elektroninėje muzikoje“.

Praėjusiais metais DJ Jovani išleistas hitas „Tokyo“ buvo pristatytas radijo stotyje „BBC Radio 1“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius