Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 15

Jurga Šeduikytė koncertinį turą pradėjo jausmingu koncertu Vilniaus kongresų rūmuose

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus kongresų rūmuose liejosi muzika – būrys dainininkės Jurgos Šeduikytės gerbėjų ir artimųjų čia susirinko pasimėgauti lyrišku koncertu: atlikėja juo pradėjo savo koncertų turą, kurio metu pristatinės naujausią, jau septintąjį studijinį albumą „Giliai vandeny“.
Jurgos Šeduikytės koncertas
Jurgos Šeduikytės koncertas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Jurgos Šeduikytės koncertas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Jurgos Šeduikytės koncertas

Koncertas kongresų rūmuose – Jurgos koncertinio turo po Lietuvą startas: dainininkė taip pat pasirodys Klaipėdoje, Šiauliuose, Kaune ir Panevėžyje.
 
„Visada laukiu to koncerto, prieš kurį sugebėčiau tiesiog stipriai susikaupti, bet nebijoti – ta baimė lydi mane nuo pat pirmųjų dienų scenoje. Visaip bandau su šia baime tvarkytis, tai – tikrai įdomus procesas“, – prieš pat pasirodymą Žmonės.lt sakė J.Šeduikytė.

VIDEO: Jurga Šeduikytė Vilniaus kongresų rūmuose virpino gerbėjų širdis

Dešimt muzikos metų

Scenoje dainininkė pasirodė pasipuošusi suknele iki žemės, netarusi nė žodžio ji su žiūrovais iškart sveikinosi dainomis.

„Labai ačiū, kad atėjote į koncertą, tokį svarbų man – jau dešimt metų man, kaip muzikantei, kaip atlikėjai. Dabar žymiai labiau pasitikiu savimi ir tikiu tuo, ką darau. To linkiu ir jums“, – po dviejų kūrinių pasisveikino su klausytojais Jurga.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Jurgos Šeduikytės koncertas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Jurgos Šeduikytės koncertas

Septintas studijinis albumas – daug, mažai, tik pradžia?.. „Kiekvienas albumas – naujas mano gyvenimo etapas. Visų kitų kurdama naują neturiu omenyje, o žmonėms, žiūrint iš šono, galbūt atrodo kitaip – jie lygina, ieško naujovių, gretina su prieš tai buvusiu...“ – svarstė dainininkė.
 
Pasak dainininkės, naujausias studijinis darbas „Giliai vandeny“ atspindi dabartinį atlikėjos gyvenimo etapą, jos šaknis, yra apie meilę kitam, sau ir pasauliui.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Jurgos Šeduikytės koncertas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Jurgos Šeduikytės koncertas

„Kurdama daug gilinausi į žmogų. Supratau, kad niekada nereikia nusigręžti nuo to, kas yra aplinkui, kas yra tavo šaknys, nes ten slypi daugybė tavo atsakymų. Na, ir, žinoma, meilė – ta varomoji jėga, jos paieškos, kūryba, išlaikymas...“ – tokias temas klausytojai galės pajusti Jurgos dainose.
 
Kartu su dainininke koncertuose pasirodys kūrybinga ir reikli komanda: albumo pristatymo ture lydės garso režisierius ir prodiuseris Aurelijus Sirgėdas, instrumentalistas Aurimas Driukas bei būgnininkas Adas Gecevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius