Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 12

K.Likša išleidžia trečią albumą „Metamorfozės“: „Kelias buvo ilgas ir netikėtas“

„Negaliu patikėti, kad ta diena pagaliau atėjo. Albumas, kuris buvo įrašytas dar praėjusių metų vasarą, pagaliau pasieks savo klausytojus“, – savo džiaugsmo neslepė Kazimieras Likša.

„Kelias buvo ilgas ir labai netikėtas. Pandemija vis pakeisdavo planus, tačiau galų gale nusprendžiau, kad atėjo metas šį albumą paleisti. Jau pradedu gyventi kitomis nuotaikomis, atverčiau kitą savo gyvenimo laikotarpį, tad norisi išleisti albumą, kol dar jaučiu jo emociją ir svorį“, – toliau dėstė mintis atlikėjas.

Albumas „Metamorfozės“ jau trečiasis dainininko solinis albumas ir antras iš eilės, kurį įrašė kartu su prodiuseriu Snorre Bergerud. Snorre yra gerai žinomas Lietuvos muzikos pasaulyje. Prodiuseris dirbo kartu su Justinu Jaručiu, Garbanotas, Jauti, Angelou, Junior A ir daugeliu kitų.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Kazimieras Likša
Ryčio Šeškaičio nuotr./Kazimieras Likša

„Aš labai džiaugiuosi savo visa komanda, kuri prisidėjo prie šio albumo. Visų pirma tai mano ilgametis scenos ir muzikos bičiulis, brolis Tadas Daumantas, kuris sukūrė visas elektrinės gitaros partijas. Tai – Jievaras Jasinskis, kuris sukūrė orkestruotes keturioms albumo dainoms. Ir, žinoma, tai – Snorre, su kuriuo jau antrą kartą darbuojamės kartu. Tai itin profesionalus ir konkretus žmogus, kuris tiksliai žino, kokio garso reikia ir kaip tą garsą reikia išgauti“, – pasakojo Kazimieras Likša.

Pasak dainininko, šis albumas yra jo asmeninio gyvenimo pasakojimas iš paskutinių kelių metų. Albume viena bendra istorija, kurią vienija bendra tema – metamorfozės ir pokyčiai.

„Tai žmogaus kelionė. O žodis kelionė šiais laikais gali pasakyti labai daug. Ši kelionė neturi aiškaus tikslo, nes tikslas visada pasislėpęs migloje. Kokie mes turime būti? Kur mes turime būti? Kokias vertybes mes norime iškelti? Kokį pavyzdį mes norime rodyti kitiems? Ir kaip rasti atsakymus į visus šiuos klausimus? Visa tai ir yra šis albumas.

Niekada nenoriu rasti atsakymo už kitą. Gyvenimas nėra tikslas, gyvenimas yra procesas ir ta kelionė. Turime būti laimingi, kad turime galimybę ir laiką ieškoti. Svajoju, kad šis albumas leis klausytojui pasijausti ne vienam. Nes visi savo metamorfozes išgyvenam savaip. Bet jausmas, kad nesi vienas, gali labai padrąsinti“, – apie albumo mintį pasakojo Kazimieras Likša.

Nuo penktadienio albumas yra pasiekiamas visose populiariausiose užsienio ir Lietuvos interneto klausymosi platformose. Tačiau Kazimieras savo klausytojams pristato ir savo internetinę svetainę liksa.lt , kurioje kiekvienas galės įsigyti fizinę albumo versiją tiek kompaktinės tiek ir vinilinės plokštelės formatu, pažymima pranešime spaudai. Apie albumo pristatymo koncertus atlikėjas planų dar neatskleidžia. Tačiau išsiduoda, kad to galima laukti kitų metų pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius