Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 19

Kazimiero Likšos naujame vaizdo klipe – liepsnojančių kaskadininkų triukai

Kovo mėnesį koncertų turą po didžiuosius šalies miestus surengsiantis Kazimieras Likša gerbėjams dovanoja dar vieną naują dainą. „Praeities aidas“ – tai jau trečias singlas iš muzikos ir tekstų autoriaus bei atlikėjo antrojo solo albumo „Tavo mylimiausia daina“. Dainos vaizdo klipas buvo nufilmuotas pirmu bandymu, nes tik taip buvo įmanoma įamžinti pavojingą triuką su liepsnojančiu žmogumi.
Kazimieras Likša
Kazimieras Likša / Asmeninio albumo nuotr.

„Ši daina emociškai yra vienas stipriausių albumo kūrinių. Kai ją rašiau, iš karto įsivaizdavau, kaip koncertuose priedainų galės kartu dainuoti visi susirinkę“, – sako Kazimieras Likša.

„Ši daina yra apie žmogų, kuris visas atsiduoda tikslui, net jei prireiktų atiduoti savo gyvybę.“

Dainos „Praeities aidas“ vaizdo klipą sukūrė jaunas režisierius Pijus Vėberis, kuriam pavyko vienu vaizdu perteikti pagrindinę kūrinio mintį.

„Buvo netikėta bendradarbiauti su kaskadininkais, nes to dar niekada nebuvo tekę matyti ar bandyti“, – pasakoja Kazimieras Likša. „Filmavimo metu jautėsi nemaža įtampa, nes viskam tinkamai nufilmuoti turėjome tik vieną bandymą. Džiaugiuosi, kad viskas pavyko – Pijus puikiai įgyvendino sugalvotą idėją“.

VIDEO: Kazimieras Likša - Praeities aidas

Naująjį albumą „Tavo mylimiausia daina“, kuris vadinasi taip pat kaip ir koncertinis turas, Kazimieras Likša dedikuoja savo žmonai. Visos jo dainos vienaip ar kitaip yra susijusios su judviejų bendru gyvenimu ir patirtais įvykiais. Naujus kūrinius Kazimieras Likša įrašė padedamas „Ymir Audio“ studijoje dirbančio norvegų prodiuserio Snorre Bergerud.

Prieš dvejus metus pradėjęs solinę karjerą ir jau pristatęs debiutinį albumą, Kazimieras Likša yra žinomas kaip buvęs grupės „Karma“ vokalistas ir dainų autorius. Atlikėjas savo kelią muzikoje pradėjo 2009 m., kada buvo pakviestas „apšildyti“ Andriaus Mamontovo „1000 koncertų turo“ koncertus. Tais pačiais metais jis įkūrė grupę „Karma“, kuri gyvavo iki 2015 m. „Karma“ išleido mini-albumą „Kitaip“ EP ir du studijinius albumus „Užsimerksiu“ bei „Gyvenimo pradžia“. Grupė surengė keletą turų po Lietuvą, taip pat koncertavo Lenkijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Airijoje ir Anglijoje. 2013 m. grupė buvo pristatyta „Geriausios metų roko grupės“ titului laimėti „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonijoje.

2017 m. solo karjerą pradėjęs Kazimieras Likša išleido debiutinį solo albumą „Per pusę“ ir geriausių grupės „Karma“ bei savo dainų rinkinį, įrašytą kartu su styginių orkestru. Abu albumai buvo pristatyti koncertinėse gastrolėse. 2018 m. „M.A.M.A.“ apdovanojimuose Kazimieras Likša buvo nominuotas „Geriausio metų atlikėjo“ prizui laimėti. Šiemet Kazimieras Likša išleis antrąjį solo albumą „Tavo mylimiausia daina“, kurį pristatys koncertuos Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius