Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 06

Klausytojų širdis užkariaujantis Mantas Bendžius pristato kūrinį apie autoritetus: išgirskite

Jaunosios kartos aktorius bei dainininkas Mantas Bendžius nesustoja stebinti savo gerbėjų. Visai neseniai šalia pagrindinės savo aktoriaus karjeros pradėjęs ir solinę atlikėjo veiklą, vaikinas spėjo užkariauti daugybes širdžių savo romantiškais ir itin originaliais kūriniais. Šiandien Mantas pristato naujausią savo kūrinį bei jam skirtą vaizdo klipą „Panašus į tave“, kuris, pasak jo, taps ir tituline daina greitai pasirodysiančiame albume.
Mantas Bendžius
Mantas Bendžius / D. Ščiukos nuotr.
Temos: 2 Dainos Muzika

„Naujausias mano kūrinys „Panašus į tave“ pagrindinė albumo daina, taip vadinsis ir mano būsimas albumas. Kiekvienas norime būti panašūs į kažką. Į tėvus, į draugus, į savo autoritetus ir tame nėra nieko blogo. Dažnai mums sako – būk toks, koks esi, unikalus ir vienintelis. Sutinku, toks ir esi, ir būsi, bet kartais gražu norėti būti panašiu į kažką, pasiimti geras savybes iš žmonių, kurie tave supa. Aš daug kuo panašus į daugelį žmonių, kuriuos myliu ir gerbiu. Taigi šį kūrinį sau prisitaikyti galime kiekvienas, nes ji – apie mūsų gyvenimuose esančius autoritetus“, – apie kūrinį atvirauja talentingas vaikinas.

Pasakodamas apie kūrinio atsiradimo istoriją, Mantas atskleidė jautrią istoriją, kurios centru tapo jo mama. Ji pirmoji ir išgirdo šiandien pristatomą kūrinį „Panašus į tave“.

VIDEO: Mantas Bendžius - Panašus į tave

„Ši daina gimė grojant gitara, kai pirmą kartą ją pagrojau mamai, kuri tuo metu kieme džiaustė išskalbtus drabužius, ji susigraudino ir sakė, kad labai gražu. Aš ja patikėjau ir žinojau, kad ši daina yra kažkuo ypatinga. Žinojau, kad ji turi skambėti su pianinu, o vėliau supratau, kad noriu ir choro, kuris suteiks dainai šiokio tokio šventumo, jėgos ir erdvės. Taip daina ir įgavo formą, kokia yra dabar“, – prisiminimais dalijasi Mantas.

D. Ščiukos nuotr./Mantas Bendžius
D. Ščiukos nuotr./Mantas Bendžius

Mantas dar pirmojo karantino metu startavo su akustinių kūrinių sesija, kuri labai greitai atrado savo klausytoją, dabar Mantas ruošia savo pirmąjį solinį albumą, kūrinį sukūrė per šiuos metus. Pasak jauno kūrėjo, albume bus sudėta jo per 24 gyvenimo metus sukaupta patirtis.

„Jau labai seniai svajojau apie savo dainas sutalpintas į albumą ir pagaliau tai įvyks, tai labai svarbus darbas, nes visą laiką vaidinau, kalbėjau, dainavau kitų žmonių sukurtus tekstus, mintis, kūrinius, o dabar išsakau savas. Labai džiaugiuosi, kad singlai, albumas pasirodo būtent pavasarį ir vasarą, kai viskas atgimsta, daugiau šviesos, saulės, šypsenų. Noriu, kad dainos įkvėptų klausytoją“, – atvirauja pozityviai nusiteikęs kūrėjas.

Atlikėjas ragina į dabartinę situaciją pasaulyje žvelgti pozityviai ir mėgautis vienais gražiausių metų laikų. Vienu pagrindinių dainos vaizdo klipo akcentų tapusi lauko gėlė ramunė, pasak kūrėjo ir yra šis pozityvumo simbolis.

„Rinkit ramunes, dovanokit mamoms, draugėms, draugams, nebijokite būti panašiais vieni į kitus ir mėgaukitės pavasariu“, – kviesdamas išgirsti bei pamatyti naujausią jo darbą teigia Mantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius