Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 29

Kristijonas Ribaitis pristato vienos nakties istoriją albume „Laimingi“

Prieš daugiau nei metus viename iš sostinės klubų pirmą kartą gyvai suskambėjo kūriniai iš naujausio Kristijono Ribaičio albumo „Laimingi“. Visus metus atkakliai atsakinėjęs į gerbėjų prašymus pagaliau išleisti albumą, šiandien atlikėjas kviečia į pirmąjį jo pristatymą, vyksiantį liepos 9-ą dieną, Lukiškių kalėjimo scenoje.
Kristijonas Ribaitis, albumo Laimingi viršelis (J.Pugačiausko dizainas)
Kristijonas Ribaitis, albumo Laimingi viršelis (J.Pugačiausko dizainas) / I.Avižinio nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Tikiuosi, esat laimingi“ – tokie žodžiai iš esmės apibūdina antrąjį Kristijono Ribaičio albumą „Laimingi“. Jame indie / roko / elektronikos / alternatyvos ir popmuzikos garsais atlikėjas pasakoja vienos nakties istoriją, kupiną klaidų, apsimestinės meilės, šokių ir kiekvienam mūsų pažįstamos vidinės kovos su ta pasąmonės vieta, kuri kiekvieną sprendimą apmąsto gerokai per vėlai ir gerokai per daug.

Prie albumo taip pat prisidėjo ilgametis K.Ribaičio bendražygis, kompozitorius, bei prodiuseris Ignas Juzokas ir elektroninės muzikos atlikėjas, bei kompozitorius Adas Gecevičius.

I.Avižinio nuotr./Kristijonas Ribaitis
I.Avižinio nuotr./Kristijonas Ribaitis

„Galima sakyti, kad šiame albume neišgirsite nieko naujo – tiesiog tai istorijos, kurias man papasakojote, kai buvote išgėrę, – apie albumą „Laimingi“ pasakoja K.Ribaitis, – Tai nereiškia, kad albume aš iš tikrųjų perpasakoju žmonių istorijas, tačiau jų perfrazavimas padėjo sukurti tikrai įdomių personažų. Tas pagrindinis lyrinis subjektas, kurio personifikaciją aš dainuoju albume, yra labai pasimetęs vyrukas, kuris nelabai supranta skirtumo tarp to, kas vyksta realybėje, o kas – jo mintyse.“

Apie personažus K.Ribaitis užsimena ne veltui – savo žiūrovus kiekvieno gyvo koncerto metu atlikėjas džiugina ne tik konceptualiais dainų tekstais ar kokybiška elektronika, bet ir abejingų nepaliekančiais pasirodymais. Liepos 9 d. vyksiančiame albumo pristatyme prie įprastų šou elementų prisidės ir tai, jog renginys vyks unikalioje „Lukiškių kalėjimas 2.0“ aplinkoje.

I.Avižinio nuotr./Kristijonas Ribaitis
I.Avižinio nuotr./Kristijonas Ribaitis

Bene laukiamiausia albumo „Laimingi“ daina jau spėjo tapti vos prieš dvi savaites pasirodęs singlas „Apsispręsk“, laikomas šokliausiu iš visų išleistų K.Ribaičio kūrinių.

„Ši daina – tai iki galo taip niekada ir neišsakytas moralas, kuris, praleidus progą jį pasakyti, sukasi galvoje tol, kol galiausiai sprogsta savo pasyviu agresyvumu“, – dainą apibūdina atlikėjas.

Vaizdo klipą „Apsispręsk“ galite pamatyti čia:

VIDEO: Kristijonas Ribaitis - Apsispręsk

Vaizdo klipą „Primena“ galite pamatyti čia:

VIDEO: Kristijonas Ribaitis - Primena

15min pokalbį su K.Ribaičiu galite pamatyti čia:

VIDEO: K.Ribaičio klipo premjera: pokalbis apie albumą ir darbą Lukiškių kalėjime

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius