Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 01

Latviai „Carnival Youth“ pristato pirmą singlą iš Brazilijoje įrašyto albumo

Viena sėkmingiausių jaunosios kartos Latvijos grupių „Carnival Youth“ šiandien savo klausytojams pristato dainą „Phantom Planet“ – pirmą singlą iš būsimo trečiojo grupės albumo „Good Luck“. Brazilijoje įrašytą albumą trijulė išleis šių metų rugpjūčio 16 dieną.
„Carnival Youth“
„Carnival Youth“ / Asmeninio albumo nuotr.

Kaip teigia grupės nariai, „Phantom Planet“ buvo viena paskutinių dainų, įtrauktų į naują albumą.

„Ji pasakoja apie mūsų vidinį pasaulį – tą, kurį visada jaučiame, bet ne visada kontroliuojame – ir jo santykį su mūsų išore ir kasdienybe. Kalbame ne apie jų konfliktą, bet apie sąveiką viename žmoguje. Tai tarsi dialogas, kurį seriale „Tvin Pyksas“ išgyvena Dale’as Cooperis“, – teigia „Carnival Youth“ būgnininkas Emilis Kauperis.

VIDEO: Carnival Youth - Phantom Planet (Official Video)

Tiesa, šiandien savo klausytojams grupė pateikia dvigubą staigmeną – visose skaitmeninėse muzikos klausymo platformose singlas „Phantom Planet“ pasirodo su dar viena daina iš būsimo albumo – „Birthday“.

Rugpjūčio mėnesį išleidžiamą albumą „Good Luck“ grupė įrašė įsimintinoje vietoje – „Red Bull“ studijoje San Paule, Brazilijoje, o albumo komandą sudarė visame pasaulyje žinomos muzikos industrijos asmenybės.

Asmeninio albumo nuotr. /„Carnival Youth“
Asmeninio albumo nuotr. /„Carnival Youth“

„Good Luck“ prodiuseriu tapo Latvijos kompozitorius Gatis Zakis, garso suvedimu rūpinosi „Grammy“ nominantas prodiuseris Nicolas Verhnesas, anksčiau dirbęs su „Animal Collective“, „Deerhunter“, „The War on Drugs“ ir kitais, o galutine albumo garso korekcija – „Sterling Sound“ studijoje Niujorke dirbantis Gregas Calbi, dirbęs su „The National“, „MGMT“, „Interpol“ ir „Arcade Fire“.

Po dvejų metų pertraukos išleidžiamą „Carnival Youth“ albumą anglų kalba „Good Luck“ sudarys 12 dainų, kurias visas grupė pristatys vienu didžiausių savo karjeroje koncertų turu šių metų rudenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius