Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 28

Liepą Vilniuje grupė „Rondo” atidarys naują renginių terasą

Nuo liepos 1 dienos iki vėlyvo rudens vilniečiai ir miesto svečiai galės leisti laiką naujoje lokacijoje – „Upės terasoje“. Pirmieji šią erdvę, pritaikytą įvairaus žanro renginiams, atidarys „Rondo“..
„Rondo“
„Rondo“ / Ryčio Šeškaičio nuotr.

Šiuolaikinio gyvenimo ritmu pulsuojantis dešinysis Neries krantas per pastaruosius dvejus metus stipriai pasikeitė: atnaujinta pakrantė, joje įkurti modernūs sporto aikštynai ir kitos laisvalaikio praleidimo zonos prie Baltojo tilto jau tapo stipriu traukos centru.

Netrukus šiame krante gyvenimas virs naujoje, koncertinėje „Upės terasoje”. Iš jos atsiveria fantastiška 360 laipsnių panorama, leidžianti grožėtis romantiškais saulėlydžiais virš senųjų Vilniaus stogų ir svajoti apie gražią ateitį dideliame mieste, žvelgiant į sostinės dangoraižius, rašoma pranešime spaudai.

Augalais apželdinta erdvė su stacionaria scena įkurta Vilniaus prekybos centro CUP 5-ojo aukšto parkavimosi aikštelėje. Terasoje veiks mobilūs barai, restoranai. VIP sektorių dengs stogas, pagrindinėje aikštėje bus minkštasuolių ir 4-iečių stalelių su skėčiais. 1500 kv. metrų apimanti erdvė lengvai transformuojama ir gali virsti didele šokių aikštele.

„Vasara yra metas, kai nesinori praleisti progos pabūti lauke, susitikti su draugais. Naujoji mūsų „Upės terasa“ kaip tik ir gali tapti vieta susitikti bičiuliams ilgais ir šiltais vasaros vakarais, o ypač dabar, kai visi esame pasiilgę ir bendravimo, ir renginių“, – spaudai išplatintame pranešime sako prekybos centro CUP vadovė Ona Nevinskienė.

Oficialus renginių ir gyvos muzikos koncertų zonos atidarymas „Upės terasoje” – liepos 1-ąją. Pirmieji naująją sceną išbandys „Rondo” su grupės siela Aleksandru Ivanausku-Fara priešakyje. Tai, kad Farą traukia nepatirti nuotykiai ir naujos erdvės, neseniai patvirtino TV3 „Didysis Šou Burbulas”.

„Man visada labai įdomūs visi nauji iššūkiai. Smalsu, kas ir kaip ten vyks. Ir man nuolat sekasi vienam pirmųjų išbandyti naujus televizijos projektus. Vėliau jie tęsiasi, bet aš vis pakliūnu į pirmąją, startinę komandą. Taip buvo ir „Burbule”, – pasakoja Fara. – Bet šis pakvietimas – sugroti su grupe „Upės terasos” atidaryme – yra ne tik iššūkis, bet ir pripažinimas, garbė, nes mes su „Rondo” pirmieji atidarome tokią puikią vietą. Tikrai bus labai įdomu ir mes labai džiaugsimės, jei ta vieta vilniečiams patiks. Linkiu, kad jie įvertintų terasą ir pradėtų gausiai lankytis koncertuose, – kiek žinau, ten jų bus daug.

Liepos 1-osios koncerto mes irgi labai laukiame. Džiaugiuosi, kad vėl galime matyti žmones. Atrodo, prieš karantiną nebūdavo taip linksma: koncertai buvo geras, rimtas darbas. O dabar tai ne tik darbas, bet ir nuostabi bendravimo pramoga. Smagu, kad ir publika geranoriška. Tai tampa tiesiog geros nuotaikos mainais.”

Terasos atidarymo koncerte „Rondo” atliks žymiausias savo dainas, tarp jų nuskambės ir „Vasaros naktys”. „Būtinai sugrosime šią dainą, ji yra privaloma. Jei neatliktume, būtų žiemos renginys”, – juokiasi Fara.

VIDEO: Rondo - Vasaros naktys

„Drauge su „Rondo” švęsime pirmąją vasaros renginių naktį „Upės terasoje”. Tikime, kad tai taps erdve, kurioje tilps įvairiausio formato renginiai. Vieta yra lengvai pasiekiama tiek atvykstant automobiliu, tiek pėsčiomis, be to, transformuojama pagal būsimų renginių pobūdį. Be abejo, gyvi pasirodymai koncertų ištroškusios publikos dabar ypač pageidaujami ir mes jų pasiūlysime pačių įvairiausių. Jau galiu atskleisti, kad liepos 23 dieną „Upės terasoje” koncertą surengs OG Version”, – sakė kūrybos studijos „Showart” vadovas Artūras Trofimovas.

Numatomų renginių programa bus skelbiama „Upės terasos“ „Facebook“ bei „Instagram“ paskyrose. Numatyta, kad šiltuoju sezonu koncertai vyks 1–2 kartus per savaitę, o pasigrožėti sostinės panorama „Upės terasoje“ bus galima kiekvieną dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius